Cégbemutató:

Akku Mega Kft

Az Akku Mega Kft. több mint egy évtizede szállít megoldásokat partnerei számára. Fő tevékenységünk áramellátási területen realizálódik. Tanácsadás, felmérés, rendszertervezés, kivitelezés, szervizelés, üzemeltetés.

Kifogástalan minőségű, világviszonylatban piacvezető gyártók termékeivel kapcsolatos disztribúciós és support tevékenységet ellátva, mindig a legmegfelelőbb megoldást kidolgozva állunk megrendelőink rendelkezésére. A kiváló minőség biztosítása számunkra alapkövetelmény, így az általunk telepített rendszerek rendkívül megbízhatóak és hosszú élettartammal bírnak. A minőség mindig megtérül és ezen a területen ez már rövid távon is igaz.

Rendszereink, termékeink, komplett megoldásaink kialakítása kifejezetten felhasználó központú mindig az egyedi igények függvényében. Teljes energiamenedzsment (AC/DC) egy komplett szolgáltatás keretében, minden járulékos elemével együtt.

Tevékenységek:

autóalkatrész, akkumega, akkumulátor és szárazelem, akkumulátor, akku mega, szárazelem, indító akkumulátor, ipari akkumulátor, meghajtó akkumulátor, szünetmentes áramellátás, szünetmentes áramforrás, inverter, áramfejlesztő, kerher gép, takarítógép, imposec, agregátor, autófelszerelés

Telephelyek, elérhetőségek:

1161 Budapest, Csömöri út. 113.
Telefon: 06 (1) 405-1464
Mobil: 06 (20) 914-5280
Fax: 06 (1) 405-7084
Email: 
Email
Weblap: