Cégbemutató:

AMCO Csomagolástechnikai & Konzultációs Kft

Az AMCO Kft. “Partner a  Csomagolásban” – egy egyszerű mottó, amely felett el lehet könnyen siklani, ám ha figyelmesen olvassa, felismerheti, hogy ezek a szavak hűen tükrözik cégünk küldetését és azt a filozófiát, amelyre tevékenységünket alapozzuk.

Kik vagyunk? Mik a célkitűzéseink? Hogyan tudjuk Önöket támogatni munkájukban?

    * Az AMCO Magyarország egyik legfontosabb csomagológép és -anyag forgalmazója.

    * Az ország legnagyobb csomagolóipari bemutatótermével büszkélkedhetünk, ahol különböző csomagolástechnológiai megoldásokat lehet kipróbálni és megbeszélni.

    * Vevőinknek díjmentes konzultációt nyújtunk és sok esetben segédkezünk a vevő számára legoptimálisabb csomagolási megoldások meghatározásában.

    * Az AMCO főként a közép- és kisvállalkozó gyártócég szektorra fókuszál, szolgáltatásainkkal segítjük őket a nagy multicégekkel szembeni piaci versenyképességük megartásában.

    * Az AMCO ügyfél központú szemléletre törekszik, mely következtében elhivatottságot érzünk a vevő igényeinek kielégítésére, a kiválasztási folyamattól az üzemelés teljes időtartama alatt, beleértve a garancia időn túli időszakot is.

Szolgáltatásaink és technológiáink alapvetően a legtöbb csomagolással járó ipari szektorban alkalmazhatóak. Élelmiszer és üditőiőipar, könnyűipar, nyomdászat és számos egyéb terület.
Ezt  a sokoldalúságot az teszi lehetővé, hogy technológia kinálatunkat az egyes iparágak közös és eltérő csomagolási szükségleteinek figyelembe vételével alakítottuk ki.

 

Tevékenységek:

csomagolástechnika, zsugorfóliák, sztreccsfóliák, pántszalagok, bandázs szalagok, vákuumtasakok, tálcák ételcsomagoláshoz, fedőfóliák tálcazáráshoz, tasakzáró szalagok, ragasztószalagok, hordfül ragasztószalagok, térkitöltők

Telephelyek, elérhetőségek:

1117 Budapest, Budafoki u. 111 - 113
Telefon: 06 (1) 204-4368
Fax: 06 (1) 204-4367
Email: 
Email
Weblap: