Cégbemutató:

R: A Royal Mabedu Kft., mint sok ismert világcég termékeinek importőre és szervízközpontja. évek óta foglalkozik hang és stúdiótechnikai berendezésekkel.

Fő területünk a szórakoztató elektronikai cikkek, hangtechnikai és stúdiótechnikai berendezések forgalmazása és szervízelése. Ezúton szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani a professzionális vízálló és vízalatti hangsugárzóinkat, melyek kül- és beltérre egyaránt alkalmazhatóak és termékprofiljukba is beilleszthetőek olyan összefüggésben, mint az úszómedencék, szaunák, pezsgőfürdők által nyújtott szolgáltatás színvonalának emelése.

Tevékenységek:

fénytechnika, hangszer, hangtechnika, színháztechnika, videotechnika, audio processzor, CD-lejátszó, csatlakozó, DVD-lejátszó, effektberendezés, erősítő, fénytechnikai állvány, hangrendszer, hangstúdió, hangsugárzó, hangszertartozék, hangtechnikai állvány, hifi-fejhallgató, kazettás magnó, kábel, keverő, mikrofon, mini CD-felvevő, stúdiómikrofon, személyi monitor, vezeték nélküli fejhallgató, vezeték nélküli mikrofon

Márkák

ACOUSTIMASS, AKG, BESPECO, BEYERDYNAMIC, BOSE, INTER-M, YAMAHA, SHURE

Telephelyek, elérhetőségek:

1088 Budapest, József körút 19.
Telefon: (06) 1 787-0398
Email: 
Email
Weblap: