Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  AVE Zöldfok Zrt cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

AVE Zöldfok Zrt

(Somogy megye)

Cégbemutató:

Ön egy nevében és felépítésében viszonylag új, de a (jog)elődei tapasztalatai és üzleti kapcsolatai alapján több évtizedes múlttal rendelkező gazdasági társaság cégismertetőjét olvassa. Általában az ilyen ismertetők a meglévő vagy feltételezett üzleti partnereknek, a cég tevékenységében valamilyen módon érintetteknek szóló hasznosnak, informatívnak és érdekesnek vélt műszaki-gazdálkodási adatokat tartalmaznak. Ezeket természetesen a mi anyagunk sem nélkülözheti.

A száraz adatsorokon túlmenően azonban az egyik legfontosabb információ véleményünk szerint az az alapvető üzleti gondolat, szándék és magatartás, amelyet a társaság vezetése megvalósítani, illetve követni akar.

Jelmondatunk: AVE Zöldfok Zrt. - tiszta környezet, tiszta jövő, tiszta megoldás. Ezt a számokkal ki nem fejezhető, belülről jövő hozzáállást fogalmazza meg.

 

 

AVE Zöldfok Zrt

Tevékenységek:

hulladékkezelés, hóeltakarítás, hulladékgazdálkodás, hulladékgyűjtés-kezelés, hulladék ártalmatlanítás, hulladékszállítás, veszélyeshulladék kezelés, szállítás, szelektív gyűjtési rendszer, szelektív hulladékgyűjtés, szilárd hulladék gyűjtése, síkosságmentesítés

Telephelyek, elérhetőségek:

8600 Siófok, Bajcsy-Zsilinszky út 220.
Telefon: 06 (84) 502-223
Fax: (84) 502-205
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat