Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Estrich Betonozás Budapest, Pest megye - LÉKA ESTRICH ÉPÍTŐIPARI Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Estrich Betonozás Budapest, Pest megye - LÉKA ESTRICH ÉPÍTŐIPARI Kft.
A MINŐSÉGBŐLNEM ENGEDÜNK!
Ha Ön olyan estrich betont szeretne otthonába, irodájába, amivel nem lesz gondja a következő 10-20 évben, és nem kell plusz kiadásokba vernie magát, hogy rendbe hozza azt, amit elrontottak a kivitelezők, akkor a legjobb helyen jár!Estrich Betonozás Budapest, Pest megye - LÉKA ESTRICH ÉPÍTŐIPARI Kft.
A MI VÁLASZTÁSUNK…
...a 0,8-as szemcseszerkezetű estrich beton, mivel ez az összetétel növeli a beton tartósságát, a 0,4-es szemcseszerkezettel szemben, amivel nem érhetjük el a kívánt estrich minőséget! Kizárólag az általunk ajánlott és használt cementtel dolgozunk. Ellenkező esetben nem vállaljuk a munkát, mivel ezzel is az Ön érdekeit tartjuk szem előtt!
A munkadíj nálunk olcsóbb, mint másoknál! Pusztán az anyagköltség miatt vállaljuk a konkurenciával hasonló áron a kivitelezést. Ez azt jelenti, hogy mi lényegesen drágább anyaggal dolgozunk, ami a minőséget garantálja!

Estrich Betonozás Budapest, Pest megye - LÉKA ESTRICH ÉPÍTŐIPARI Kft.

Tevékenységek:

ESTRICH BETON, ipari beton, betonozás, betonozás Budapest, betonozás Pest megye, minőségi betonozás, beton, tartós beton, olcsó beton, gyors beton, födémek, szerkezeti beton, csarnokok készítése, mélygarázsok felületkeményített padlók készítése, térbetonok, rámpák készítése, osztályozott sóder szállítás, cementszállítás, könnyűbeton készítés

Telephelyek, elérhetőségek:

2337 Délegyháza, Napsugár utca 23.
Mobil: 06 (30) 251-7700
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat