Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Falszig Tősérbau Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Falszig Tősérbau Kft.

A felvizesedett, nyirkos falak az épületek jelentős részénél komoly problémát jelentenek. Kifejezetten a régi építésű házaknál, ahol nem fordítottak kellő figyelmet a falszigetelésre. Ennek következtében számos problémát okoz a vizes, felázott falazat, mind az épület állagának, mind egészségünknek egyaránt.
Természetesen valamilyen szinten, különböző technológiákat alkalmazva már akkor is végeztek falszigetelést, de a tartóssága még viszonylag rövid ideig(15-25 évig) volt hatásos és garantált. A mellékelt kép a szigetelés előtt készült.
Az általunk ajánlott tecnológia eredménye - a falak kiszáradása, a felújítás és renoválás elvégzése után - a mellékelt képen látható. Összehasonlítva a fenti - szigetelés előtti állapottal, jól látható a változás.
Ha spórolni szeretne, kérem NE a szigetelésnél kezdje! Ha vizes a fal, akkor hiába a vakolás, festés, csak átmeneti és „elfedő” megoldást nyújt. A felázott falak hideg és nyirkos levegőt juttatnak a lakásba, rossz közérzetet okozva ezzel. A felfelé szivárgó víz megállítására, a falazat teljes kiszáradására a tökéletes és végleges megoldás az utólagos falszigetelés, melyet célszerű épület felújítással, átalakítással egybekötni, de önállóan is ajánlott utólag elvégeztetni. 

Falszig Tősérbau Kft.

Tevékenységek:

falszigetelés, utólagos falszigetelés, UTÓLAGOS SZIGETELÉS ACÉLLEMEZES TECHNIKÁVAL

Telephelyek, elérhetőségek:

7342 Mágocs, Rákóczi utca 4.
Mobil: 06 (30) 470-3882
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat