Cégbemutató:

EL-Tech Kft

Cégünk alapelve az ügyfelek teljeskörű gyors és hatékony kiszolgálása.

Vállalkozásunkat 1992-ben alapítottuk fénymásológépek, nyomtatók forgalmazására, javítására.

1996-ban merőben új konstrukció került kidolgozásra, mely a fénymásológépek bérbeadását tartalmazza. Napjainkban már cégünk fő profilját a készülékek bérbeadása jelenti, ugyanakkor nem szorul háttérbe az általunk forgalmazott készülékek, mint a Samsung, a Ricoh, Develop és Konica Minolta típusok támogatása, szervizelése és kellék ellátása. 

Természetesen a bérbeadott készülékek üzemelésére is nagy hangsúlyt helyezzünk, ezért szerződés keretében teljeskörű szerviz és alkatrészellátást biztosítunk bérlő partnereink részére.

2008-óta Samsung nyomtatók és multifunkciós készülékek márkaszervizeként garanciális és garancián túli javításokkal, valamint  a festékkazetták töltésével  is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Napjainkban már több ezer bérbeadott berendezéssel tudunk büszkélkedni, melyet egy összeszokott 20 fős műszerész és adminisztrációs csapat lát el a legmagasabb színvonalon.

Szolgáltatásaink biztosítéka a 2005-től folyamatosan üzemelő ISO9001 minőségbiztosítási rendszer.

EL-Tech Kft 492EL-Tech Kft 493EL-Tech Kft 494EL-Tech Kft 495EL-Tech Kft 496

Tevékenységek:

irodatechnika, develop, dokumentum szkenner, eladás, felújított és új fénymásoló bérbeadás, fénymásoló, irodatechnikai szerviz, ricoh szervizelés, samsung, színes nyomtató, forgalmazás, rendszerüzemeltetés, nyomtatók forgalmazása, nyomtatók javitása, alkatrészellátás

Márkák

Telephelyek, elérhetőségek:

1101 Budapest, Korponai u. 1 / a
Telefon: 06 (1) 260-5500
Fax: 06 (1) 260-5500
Email: 
Email
Weblap: