Cégbemutató:

Vállaljuk egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, ügyvédi irodák, egyesületek, alapítványok, valamint nonprofit gazdasági társaságok könyvelését, a szükséges bevallások és beszámolók elkészítését, Hatóságok előtti képviseletet, bérszámfejtést. Segítséget nyújtunk továbbá a kötelező és a szükséges szabályzatok kialakításában, könyvelési és munkaügyi nyilvántartások elkészítésében.
Emellett kedvezményes csomagjaink segítségével a székhely és jogi szolgáltatás iránt érdeklődők igényeit is messzemenőkig ki tudjuk elégíteni!
Könyvelőirodánk a 11. kerületben, mind tömegközlekedéssel, mind autóval jól megközelíthető helyen működik. Hétköznapokon reggel 8 és délután 16 óra között, előzetes időpont-egyeztetéssel fogadjuk ügyfeleinket. Partnereink kényelmét a 24 órás portaszolgálat is biztosítja, ahol a könyvelési anyag akár a késői órákban, akár hétvégén is leadható.
(forrás:http://energens.hu)

Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Tevékenységek:

adóbevallás, adótanácsadás, bér és társadalombiztosítási ügyintézés, bérszámfejtés, beszámoló készítése, bevallás elkészítése, bevételi nyilvántartás vezetése, cégalapítás, EVA, jogi cégképviselet , jogi szolgáltatás, KATA, kimutatás, KIVA, mérleg, munkaügyi feladatok ellátása, szabályzat, székhelyszolgáltatás, SZJA, ügyfélképviselet hatóságok (NAV és TB) előtt, Egyszeres és kettős könyvvitel vezetése

Telephelyek, elérhetőségek:

1119 Budapest, Petzvál J. u. 44.
Telefon: 06 (1) 785-9196
Mobil: 06 (20) 499-6119,
Email: 
Email
Weblap: