Cégbemutató:

Cégünk 1992-ben alakult.
Fő tevékenységi köreink a Szabványossági felülvizsgálatok (Érintésvédelem, Villamos tűzvédelem, Villámvédelem), valamint Villanyszerelési munkák elvégzésére. 2000 óta szolgáltatási kört kibővítettük Építési műszaki ellenőri (Épület- és Építményvillamosság szakterület) munkavégzéssel, amellyel párhuzamosan a villanyszerelési szolgáltatás megszüntetésére került sor. Így azóta folyamatosan a szabványossági felülvizsgálatokra és a megjelölt szakterületre vonatkozó építési műszaki ellenőri szolgáltatásra helyezzük a hangsúlyt.
A felülvizsgálatokat a vonatkozó szabványok és rendeletek előírásainak maradéktalan betartásával végezzük el. A vizsgálat során szerzett információkat semmilyen más célra nem használjuk fel, a munkát szolgáltatói jelleggel végezzük, mely a Megrendelő érdekeinek maximális figyelembe vételét jelenti. A tárgyban említett felülvizsgálatok elvégzésére minden engedély és vizsga bizonyítvány, tárgyi és személyi feltétel, illetve szakmai és jogszabály ismeret birtokában vagyunk, és megfelelő referencia munkákkal rendelkezünk.

Érvill Bt

Tevékenységek:

építési műszaki ellenőrzés, szabványossági felülvizsgálat, műszaki ellenőrzés, villámvédelem, villamos tűzvédelem, tűzvédelem, érintésvédelem

Telephelyek, elérhetőségek:

1182 Budapest, Ganz Ábrahám u. 49.
Telefon: 06 (1) 290-8719
Mobil: 06 (30) 933-0698
Fax: 06 (1) 290-8719
Email: 
Email
Weblap: