Cégbemutató:

Rák és Rák Bt

A Rák és Rák Bt. 1921-óta jelen van igen széleskörûen a szerszám és alkatrészgyártó iparban. Cégünk mindig is családi vállalkozásként mûködött. Átélt több rendszerváltást.
A család tulajdonában volt a FORCON (forgácsoló szerszám gyár) az államosításig. Ezt követõen fõ tevékenységi körünk a csigafúró gyártás volt 0,3mm-töl 1mm-es átmérõig.
Az idõk folyamán szép lassan áttértünk a fogaskerekek és egyéb alkatrészek gyártására. Cégünk dinamikus, rugalmas, hatékony. Igény esetén a nagy partneri hálózatnak köszönhetõen mindig segítségére tudtunk lenni a megrendelõinknek. Ez a fajta szaktudás és ambíció a több mint 80 éves szakmai tapasztalatnak és a most már fiatal vezetõségnek köszönhetõ.


Nálunk a fogaskerékgyártás nem pusztán munka, inkább tradíció.

Tevékenységek:

fogaskerekek gyártása, homlokfogaskerekek, ferdefogazású, nyílfogazású, Diametral-Pitch, Circular-Pitch, láncfogaskerekek 2"-ig, bordásszíj-fogaskerekek, belsőfogazást, belsőbordákat, kapcsolókörmök, fogaskerék köszörülés, fogasléc készítés, csigakerekek, egyenes kúpfogaskerek, ferde fogazású kúpfogaskerék, fogaskerekek számítása, fogaskerekek rekonstrukciója, fogaskerekek tervezése, SZERSZÁMKÉSZÍTÉS, esztergályozás, marás, síkköszörülés, lakatosmunka, hajtóművek gyártása

Telephelyek, elérhetőségek:

1041 Budapest, Görgey Artúr u. 56.
Telefon: 06 (1) 369-8006
Mobil: 06 (30) 285-8001
Fax: 06 (1) 369-8006
Email: 
Email
Weblap: