Cégbemutató:

Autómentés Budapesten NON-STOP, Autószállítás - Ga-Mé Kft.

Professzionális, megbízható és megfizethető autómentő szolgáltatásra van szüksége Budapest, Pest megye vagy az ország egész területéről? A 024 Autómentés csapata mindig készséggel áll a rendelkezésére.
Cégünk vállalja a külföldről történő autómentést és autószállítást is; a szolgáltatásunk külföldről történő megbízok esetében is non-stop elérhetők, így Önnek nem kell az éjszakát várakozással töltenie.
Szakembereink kivételesen nagy hangsúlyt fektetnek a mentés színvonalára. Ebben a fejlett technikai háttérrel rendelkező eszközkészletünk van segítségükre. Mindezeknek köszönhetően a mozgásképtelenné vált és balesetet szenvedett gépkocsik mentése is gyorsan és biztonságosan végezhető. Nem kell fennakadásoktól tartania és nem kell attól sem félnie, hogy a gépkocsija szállítás közben újabb sérüléseket szenved el.
Csapatunk nagy gondossággal jár el a különböző adminisztratív feladatok végzésében, illetve azok segítésében; ezek rendkívül fontosak a különböző biztosítási és garanciális érdekérvényesítések során. Cégünk megkönnyíti az Ön feladatát; ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége, ne érje be kevesebbel, válassza a 024 Autómentés szolgáltatását!

Autómentés Budapesten NON-STOP, Autószállítás - Ga-Mé Kft.

 

Tevékenységek:

0-24 autómentés, autómentés éjjel-nappal, autómentés külföld, autómentés NON-STOP, autómentés olcsón, autómentés vidék, autómentő Pest megye, autószállítás, autószállítás külföld, autószállítás olcsón, autószállítás vidék, NON-STOP autómentés olcsón, olcsó autómentés, olcsó autómentő, olcsó autómentő Pest megye, autómentés Budapesten, autómentő

Telephelyek, elérhetőségek:

2120 Dunakeszi, Liszt Ferenc u. 13.
Mobil: 06 (20) 918-8649
Email: 
Email
Weblap: