Cégbemutató:

Termál Hotel Liget

Budapesttõl 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedõ Termál Hotel Liget, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást keresõ vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

A Termál Liget saját gyógyforrással rendelkezik, amely 800 méter mélybõl tör a felszínre. A természet különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. Termál Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra, jacuzzi és SPA részleg magas minõségû kínálata együttesen segítik, hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

Termál Hotel Liget

Tevékenységek:

hotel, szállás, wellness kezelések, rendezvény szervezés, éttermi szolgáltatások, thermal fürdő, konferencia és rendezvény szervezés, termálfürdő, étterem, pezsgőfürdő, finn szauna, sókamra, gyógyvíz, gyógyforrás, szálloda, jacuzzi, őrzött parkoló, röplabdapálya, látványkonyha, csapatépítõ tréningek, infraszauna, medence, maszázs, iszappakolás, szolárium, esküvő

Telephelyek, elérhetőségek:

2030 Érd, RÓMAI ÚT 9.
Telefon: 06 (23) 366-010, <br> 06 (23) 366-038
Fax: 06 (23) 366-075
Email: 
Email
Weblap: