Cégbemutató:

Kaba Elzett Biztonságtechnikai Zrt

A Kaba Elzett Zrt. egyedülálló biztonságtechnikai termékválasztékával a magyar tradíciót és a nyugat-európai csúcsminőséget ötvözi. A budapesti székhelyű ELZETT Művek jogutódja 1919 óta piacvezető a zárak, lakatok gyártásában. Az ELZETT termékek hengerzárbetétek, épületzárak, bevésőzárak, lakatok és egyedi zárrendszerek köré csoportosíthatók.

A vállalat 2001 óta a svájci KABA csoport tagja, mely meghatározó szerepet tölt be az integrált beléptető-rendszerek piacán, és egyedülálló kínálattal rendelkezik a hagyományos mechanikus és mechatronikus (elektronikával kombinált mechanikus)  zárrendszerek területén. A cégcsoport termékportfoliójában a SILCA nyerskulcsok, hagyományos és transzponderes kulcsmásoló gépek; MAS, MAUER, La Gard széfzárak; GALLENSCHÜTZ, GILGEN biztonsági- és automata ajtók, valamint hotelzárak is megtalálhatók. A Kaba csoport 60 országban, 70 gyártó- és fejlesztő egységgel, valamint kereskedelmi központtal működik.

A biztonságos otthonok és a zárrendszerek szakértője!

Tevékenységek:

hengerzárak, lakat, széfzárak, épületzárak, zár és lakat szettek, hengerzárbetétek, zárszettek, zárrendszerek, kulcsmásolók, nyerskulcsok, automata ajtók, beléptetõk

Telephelyek, elérhetőségek:

1044 Budapest, Megyeri út 51.
Telefon: 06 (1) 350-1011
Fax: 06 (1) 329 0692
Email: 
Email
Weblap: