Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  CARRIER márkára

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

LAKES KLIMA HUNGARY KFT

(Budapest XVII. kerület )

Cégbemutató:

Cégünk 2009-ben alakult és ez által friss színfolt a klímatechnikai piacon. Frissességével új utakat és mód- szereket is képvisel; fiatalságával, kommunikáció készségével unikumnak is számit egyben.

Nyitottak vagyunk az új megoldásokra és cégünk -bár igen fiatal-, máris két nagy klímatechnikai márka kizá- rólagos képviseletével büszkélkedik, melyből az egyik Magyarországi honosítása is cégünk nevéhez fűződik.

Palettánkon megtalálhatóak a már ismert klímatechnikai gyártók, jó minőségű termékei is, de folyamatosan bővülő kínálat kialakítására törekszünk.

Cégünk születésének és működésének elsődleges és legfontosabb célja, hogy a magyarországi klímatechnikai termékek piacát frissítse, választékát bővítse, ezáltal Ügyfeleink részére, teljes körű és magas szintű, kommunikatív szolgáltatást nyújtson.

LAKES KLIMA HUNGARY KFT

Tevékenységek:

klíma, klímatechnika, klímatechnikai berendezések gyártása, légbefúvók, hőszivattyú, folyadékhűtők, légfüggöny, klímaberendezés, légkondicionáló , légkondicionáló berendezés, légtechnikai rendszer , vizhűtéses folyadékhűtők, beltéri klíma, épületklimatizálás, épületklíma, fali klímakészülék, klímaautomata, hűtéstechnika, hűtéstechnikai berendezés, klímaalkatrész, hűtéstechnikai rendszer, hűtéstechnológiai berendezés

Márkák

CARRIER, Chigo, Actionclima, Lakes, Tadiran, Nedfon, Matrixclima

Telephelyek, elérhetőségek:

1173 Budapest, Cinkotai út 6/12
Mobil: 06 (30) 532-1750
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat