Cégbemutató:

Paravia Kft.

Tevékenységünk szerteágazó: akadálymentesítés, felvonó tervezés, kivitelezés, lift gyártás, felújítás és modernizáció, felvonó karbantartás, javítás, de ezen kívül speciális emelő berendezések gyártásával és forgalmazásával is foglalkozunk.
Szolgáltatásaink: Akadálymentesítés; felvonók és speciális emelõk tervezése, gyártása, kivitelezése, karbantartása, felújítása; ingyenes szaktanácsadás; megoldások speciális problémákra
Termékeink: EASY LIFT; komplett felvonók; akna- és fülkeajtó; vezérlési rendszerek; hidraulikák; hajtómûvek; fotocellák; beléptetõk; szintérzékelõk; fülkevázak; fülkeburkolatok; és egyéb fontos alkatrészek, melyekről részletes lista és leírás található a www.liftalkatresz.hu weboldalon.
Munkatársaink mérnökök, tapasztalt, szakképzett szakemberek a tervezéstõl a gyártásig, ezzel is biztosítva a magas technikai színvonalat. Az általunk beépített és forgalmazott alkatrészek mind kiváló minõségûek, melyekre több éves garanciát vállalunk.
Számunkra a legfontosabb cél, hogy ügyfeleink mindenben és mindig meg legyenek elégedve munkánkkal, szolgáltatásainkkal, ezért véleményüket, észrevételeiket igyekszünk figyelembe venni, a vonatkozó szabványok adta kereteken belül szem elõtt tartani.

A folyamatos fejlesztéseknek és munkatársaink továbbképzésének köszönhetõen a legújabb technikával dolgozunk, melynek köszönhetõen megrendelõink legkülönbözõbb igyényeit is ki tudjuk elégíteni.

Fontosnak tartjuk, hogy jó kapcsolatokat ápoljunk más külföldi és hazai forgalmazóval is, és ennek köszönhetõen a legjobb ár/minõség arányt érjük el termékeinknél, szolgáltatásainknál.

Paravia Kft.

Tevékenységek:

lift, mozgólépcső, karbantartás, akadálymentesítés, mozgójárda, emelő tervezés, felvonó, felvonó gyártás, hidraulikus berendezések, hajtóművek, vezetősínek, fotocellák, beléptetõk, fülkeburkolat, automata ajtók

Telephelyek, elérhetőségek:

1107 Budapest, Somfa köz 11.
Telefon: 06 (1) 263-0944
Fax: 06 (1) 431-8076
Email: 
Email
Weblap: