Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  bérfőzés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 3

Michlberger Pálinkafőzde

(Komárom-Esztergom megye)

Cégbemutató:

Michlberger Pálinkafőzde

Nevem Mihályi (Michlberger) László. Születtem Esztergomban, 1970 -ben. A pálinkafőzéssel 1994-ben kezdtem el foglalkozni, először, mint tanuló, majd később – ugyanabban a főzdében – már mint tulajdonos-pálinkafőző.
Piliscsévi műhelyünk igazi családi vállalkozás, több generáció dolgozik együtt azért, hogy a Pilis lankáin termett gyümölcsök csodás ízét palackokba párolva eljuttassuk Önökhöz, Tisztelt Fogyasztóinkhoz. Főzdénkből csak kisüsti párlatok kerülnek ki, melyek – a Michlberger-pálinka barátai szerint – olyanok, mint a kézműves-remekek: egyediek, utánozhatatlanok 2006-tól jelentünk meg a piacon saját palackozású termékeinkkel, melyek azóta egyre növekvő népszerűségnek örvendenek térségünk éttermeiben és borházaiban.
Talán nem túlzás azt állítani, hogy Esztergomban és környékén szinte minden pálinkaszerető ember ismeri termékeinket.

 

Tevékenységek:

pálinkafőzde, kisüsti pálinka, Körte pálinka, Szilva pálinka, barack pálinka, Törköly pálinka, Feketeribizli pálinka, Eper pálinka, Cserszegi Füszeres Törköly pálinka, Irsai Olivér Szőllő pálinka, Meggy pálinka, ringló pálinka, Birs pálinka, Őszibarack pálinka, Vegyes pálinka, ágyas szilva pálinka, ágyas meggy pálinka, ágyas barack pálinka , alma pálinka, bérfőzés, Piliscsév pálinkafőzés

Telephelyek, elérhetőségek:

2519 Piliscsév, külterület 2001/2.
Mobil: 06 (30) 947-8392
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaházat 2009-ben alapították. A tulajdonosok, Rácz Ferenc főzőmester és Sreiner Andrea kereskedelmi vezető Dunakiliti-Tejfaluszigeten várják vendégeiket. A klasszikus manufaktúraként működő üzemet látványfőzdének építették, így tökéletesen nyomon követhető a pálinka útja a gyümölcscefrétől a nemes párlatig. „Az Isten háta mögött, de mégis mindenhez közel" határozta meg  a főzde földrajzi helyzetét a tulajdonos. Van is benne valami, hiszen a szlovákiai határállomástól és Mosonmagyaróvártól egyenlő távolságra- 10 km-  fekszik a Szigetköz csücskében,  Budapesttől pedig egy és háromnegyed órányi autóútra található a főzde.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház kompromisszumok nélküli elkötelezett híve a magas minőségű kézműves, prémium pálinkák készítésének. A Szigetköz Lelke Pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik. Rácz Ferenc tulajdonos-főzőmester magas fokú szakértelme, és a pálinkakészítés iránti alázata biztosítja az idelátogatókat arról, hogy nem pusztán pálinkát kóstolnak, hanem magát a gyümölcs lelkét.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház kínálatából mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A vendégeket 39 fajta pálinka és párlat fogadja, ami kedvez mindazoknak, akik a klasszikus ízeket részesítik előnyben, valamint azoknak is, akik nyitottak különleges és egzotikus ízvilágra.
A Győri Pálinkafesztiválon eddig két alkalommal is a Szigetköz Lelke Pálinkaház érdemelte ki a Győr Város Pálinkája kitüntető címet. 2012-ben a Muscat Ottonel szőlőpálinkával, míg 2013-ban a Szomolyai feketecseresznye pálinkával utasította maga mögé a mezőnyt Rácz Ferenc főzőmester. A 2014-ben megjelent Magyar Pálinkakiválóságok könyvében szintén ezzel a két pálinkával képviselteti magát a Szigetköz Lelke Pálinkaház.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház vendégei az üzemlátogatás és számos érdekes történettel tarkított pálinkakóstolás alatt megízlelhetik egy hagyományos magyar kemencében készült sültek, cipók és igény szerint rendelhető ételek mennyei ízét, amely még jobban hozzájárul ahhoz, hogy feledhetetlen élménnyel térjenek haza. A pálinkaház az év bármely szakaszában tudja fogadni a pálinkabarátokat, ha friss, lendületes és magával ragadó íz élményekre vágynak. A birtokon található egy 60 személy befogadására képes légkondicionált kóstoló helyiség, amely tökéletes helyszíne egy vidám hangulatban eltöltött kulturált pálinkakóstolásnak. A bájos miliő és a barátságos vendéglátás nagyszerű lehetőséget teremt mindazoknak az önfeledt kikapcsolódásra, akik értékelik a minőséget és kiszakadnának a hétköznapok szürkeségéből. A Szigetköz Lelke Pálinkaházban tett látogatást ajánljuk mindazoknak, akik a családdal egy kellemes délután szeretnének eltölteni egy nyugalmas környezetben, baráti társaságoknak ünnepségek helyszínéül, valamint cégeknek csapatépítő tréning céljából. Részletek a Pálinkakóstolás menüpontban.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

Tevékenységek:

Szigetköz Lelke Pálinkafőzde, Rácz Pálinka, bérfőzés, Gin, klasszikus pálinkák, különleges pálinkák, szőlő pálinkák, párlatok, vadgyümölcs pálinkák, érlelt pálinkák, pálinka bérfőzés Győr-Moson-Sopron megye, Rácz és Rácz Pálinka Manufaktúra Kft., áfonya pálinka, Alma pálinka, ananász párlat, Bodza pálinka, Cseresznye pálinka, csipkebogyó pálinka, Eper pálinka, feketeberkenye pálinka, galagony pálinka, grapefruit párlat, Kökény pálinka, Madárberkenye pálinka, Málna pálinka, Meggy pálinka, ribizli pálinka, sárgabarack pálinka, som pálinka, Szilva pálinka, Vegyes pálinka, vilmoskörte pálinka, pálinka kóstoló, látványfőzés, családi rendezvények, baráti rendezvények, céges rendezvények

Telephelyek, elérhetőségek:

9225 Dunakiliti, Radnóti Miklós utca 5/A. B. ép.
Telefon: 06 (96) 566-167
Mobil: 06 (30) 993-8411, 06 (30) 575-5536
Fax: 06 (96) 566-168
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Veresi Pálinkaház

A Veresi Pálinkaház létrejötte örömteli és fontos esemény számunkra, mert egy álmunk öltött testet Veresegyház városában.
Ezen a helyen a múltunk, a jelenünk, és a jövőnk egyszerre jelenik meg a hagyományos magyar „kisüsti pálinka” zászlaja alatt.
Nyugodtan kijelenthetjük, ebben a fogalomban testet ölt a magyarság szimbóluma, a hagyományok fontossága, tisztelete és annak megőrzése.
A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége, akár a gyümölcsök adta ízek és illatok varázslatos világa.

A Veresi Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról.
Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek.
A pálinkaház indulásakor három hagyományos kisüsti gyártó termékeivel, több mint 120 féle ízben adunk kínálatot a pálinkából.

A bérfőzési igényeket hagyományos, kétüstös lepárló berendezéssel tudjuk kiszolgálni.
Természetesen a kóstoló ceremóniákról és program lehetőségekről sem feledkezünk meg. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve.
Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont.

Mindenkinek kellemes időtöltést és pálinkafogyasztást ajánlunk.

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Tevékenységek:

bérfőzés, céges rendezvények, kisüsti pálinka, pálinkafőzés, pálinkakóstoló ceremónia, pálinkakóstolók, születésnapi rendezvények, rendezvényház, Veresi Pálinkaház

Telephelyek, elérhetőségek:

2112 Veresegyház, Gödöllői út 2/a (SPAR mellet)
Telefon: 06 (28) 950-116
Mobil: 06 (20) 375-8010, 06 (20) 965-7221
Fax: 06 (28) 950-116
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat