Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  hegeszthető toldatos karimák tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Cégünk egy több mint 20 éves múltra visszatekintő magyar szerelvénygyártó vállalkozás. Fő profilunk ipari csővezetéki szerelvények - elsősorban az iparágban ismert UNIBALL gömbcsapok és ISG DISC pillangószelepek - gyártása és értékesítése. Az ipari szerelvények széles skálája megtalálható termékkínálatunkban (gömbcsapok, pillangószelepek, tolózárak, visszacsapó szelepek, gumikompenzátorok, szennyszűrők, elzárószelepek, kondenzvíz leválasztók, karimák, patentívek/csőívek stb.).


Ipari szerelvény gyártás, forgalmazás - MaglódIpari szerelvény gyártás, forgalmazás - Maglód
Ipari szerelvény gyártás, forgalmazás - Maglód

A sokéves tervezési és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött, vállaljuk különböző egyedi igények megvalósítását: legyen az akár DN400 méretű csapágyazott vagy kisméretű fűtőköpenyes kivitelű gömbcsap.

Ipari szerelvény gyártás, forgalmazás - MaglódIpari szerelvény gyártás, forgalmazás - Maglód

Termékeink ma már nem csak a hazai piacon, de nyugat Európában is elismertek, így a kapacitásunk nagy részét a német és osztrák rendelések kötik le, de szállítunk Romániába és Svájcba is. Ezekre a piacokra főként a hazai sztenderdtől eltérő gömbcsapokat gyártunk. Szerelvényeink népszerűségét a magas szintű minőség garantálja. Ezt bizonyítja, hogy az általunk gyártott termékekre 3 év garanciaidőt biztosítunk. A gyártást az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer alapján végezzük, melynek során több ponton történik az ellenőrzés, és a termékek átvizsgálása.

Széles körű vevői hálózattal rendelkezünk, akikkel hosszú évek óta igyekszünk fenntartani jó üzleti kapcsolatot. Maximálisan figyelembe vesszük vevőink igényét, és ehhez alkalmazkodva próbáljuk meg magas szinten kielégíteni azt.

Fő törekvésünk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásunkkal, a meglévő partnereink mellett új cégek bizalmát is elnyerjük, legyenek akár viszonteladók vagy kivitelezők.

Elérhetőségek:
ISG UNIBALL Kft.
2234 Maglód, Ady Endre u. 25-39. PF: 53
Tel./fax: 29/325-132
e-mail: info@isguniball.hu

Tevékenységek:

Öntöttvas szelepek, Acél szelepek, Returnvent visszacsapó szelepek, Ipari szerelvények gyártása, Ipari szerelvények kereskedelme, pillangószelepek, Tolózárak, gömbcsapok, Uniball gömbcsapok, Kondenzvízleválasztó, Karimák, Hegesztő toldatos karimák, Menetes karimák, Lapos karimák, Lazakarimák, Vakkarimák, Kompenzátorok, Nu Style klíma, Ipari szerelvények gyártása, ipari szerelvények forgalmazása, öntöttvas szelepek, hegeszthető toldatos karimák, gumikompenzátorok, Returvent visszacsapószelepek, tolózárak

Telephelyek, elérhetőségek:

2234 Maglód, Ady Endre u. 25-39.
Telefon: 06 (29) 325-132
Fax: 06 (29) 325-132
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat