Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  orvosi rendelő tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 13

Oldalak: 0 1

Cégbemutató:

Üdvözöljük a www.kisallatorvos.hu honlapon, amit azért hoztunk létre, hogy a gazdiknak segítsünk, ha kedvencük megbetegszik és állatorvosra, specialistára van szükségük.
Miért hoztuk létre ezt az állatorvos kereső honlapot? A válasz nagyon egyszerű! Gyakran keresnek meg minket telefonon olyan gazdik, akik kedvencük orvosi ellátásához kérnek tőlünk segítséget. Természetesen mi, mint állatgyógyszer gyártó és forgalmazó cég, felvilágosítást, tanácsot tudunk adni, de a gyógyítás, sürgősségi ellátás, éves vakcinázás a gyakorló állatorvosok feladata. Az érdeklődőket így hozzájuk irányítjuk! Úgy gondoltuk, most közzé tesszük listánk egy részét, amelyet a jövőben - terveink szerint- folyamatosan bővíteni fogunk!

ÁG & MO Bt. Kisállatrendelő

Tevékenységek:

állatorvos, állatorvosi rendelő, röntgen, labor, ultrahangos fogkő eltávolítás, bőrgyógyászat, belgyógyászat, állatútlevél, mikrochip beültetés, szaktanácsadás

Telephelyek, elérhetőségek:

2030 Érd, Budai út 15.
Telefon: (23) 361-278
Mobil: (30) 921-6301
Fax: (23) 361-278
Email: 
Email

Állatkórház Kft.

(Hajdú-Bihar megye)

Cégbemutató:

A gyógyító munka magas színvonalon felszerelt állatorvosi rendelőben és klinikán folyik, rendelkezésre áll a magas színvonalú állatorvosi munkához minden diagnosztikai eszköz, laboratóriumi diagnosztika, röntgen, ultrahang, endoszkóp. Úgy a gazdasági haszonállatok, mint a társállatok esetében valamennyi állatorvosi beavatkozást, műtéteket el tudunk végezni. A klinika részt vesz folyamatosan az állatorvosok képzésében és továbbképzésében, szaktanácsadással segíti és támogatja az állattartók és állatorvosok tevékenységét.

Tevékenységek:

állatgyógyászat, állatkórház, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, állatpanzió, állatkozmetika, patika, kozmetika, ügyelet, állatorvos

Telephelyek, elérhetőségek:

4030 Debrecen, Diószegi út 30.
Telefon: (52) 437-346
Mobil: (30) 935-9281
Fax: (52) 437-346
Email: 
Email

BigDent Fogorvosi Rendelő - Dr. Nagy Péter

(Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

3525 Miskolc, Szentpáli u. 5. I/3.
Telefon: (46) 788-759
Mobil: (20) 578-0459
Fax: (46) 788-759
Email: 
Email
Weblap: 

Brútusz Állatorvosi Rendelő

(Budapest XI. kerület )

Cégbemutató:

Brútusz Állatorvosi Rendelő

1976. március 13-án születtem Budapesten. A Mezőkövesd úti általános iskolába angol tagozatos osztályba jártam, majd a budai Széchenyi István Gimnáziumban folytattam tanulmányaimat. 1993-ban angol nyelvből középfokú nyelvvizsgát tettem. Érettségi után Székesfehérváron letöltöttem sorkatonai szolgálatomat, majd felvételt nyertem az Állatorvos-tudományi Egyetemre, ahol 2005-ben végeztem. A diploma átvétele után egy nagy forgalmú budai állatorvosi rendelőben kaptam állást, ahol eleinte a belgyógyászati munka mellett labordiagnosztikával is foglalkoztam, majd részt vettem a sebészeti munkában is.

2009. augusztusában nyitottam meg saját rendelőmet Brútusz Állatorvosi Rendelő néven.

dr. Hábor Krisztián

Brútusz Állatorvosi Rendelő

Védőoltások beadása (veszettség és egyéb fertőző betegségek elleni oltások)
Féreghajtás, egyéb parazitaellenes kezelések (bolha, kullancs, atka, tetü) 
Mikrochip beültetése, állatútlevél kiadása 
Belgyógyászati vizsgálatok
Sebészeti beavatkozások , műtétek
Szülészeti ellátás
Ultrahang-vizsgálat
Röntgen-vizsgálat
Laborvizsgálatok:
(vér, vizelet, bakterológia, bőrkaparék, szövettan,  bélsár)
Ultrahangos fogkő-eltávolítás, fogászati ellátás
Egzotikus állatokkal kapcsolatos tanácsadás és ellátás 
(Kérésre házhoz megyek!)

Brútusz Állatorvosi Rendelő

Tevékenységek:

állatorvosi rendelő, szülészeti ellátás, ultrahang-vizsgálat, röntgen-vizsgálat, laborvizsgálatok, védőoltások, féreghajtás, állatútlevél, sebészeti beavatkozások, mikrochip beültetése

Telephelyek, elérhetőségek:

1116 Budapest, Vegyész u. 5.
Mobil: 06 (70) 577-4556
Email: 
Email
Weblap: 

Danubius Hotel Gellért

(Budapest XI. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
Telefon: (1) 889-5500, (1) 889-5501
Fax: (1) 889-5505
Email: 
Email
Weblap: 

Dr. Márffy Judit

(Budapest XIII. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1137 Budapest, Katona József u. 23/a.
Telefon: (1) 239-8645
Mobil: (20) 565-1950
Fax: (1) 239-8645
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Fogorvosi és Szájsebészeti Rendelő - Stavros Holding Kft

Fogorvosi és szájsebészeti rendelő, fogászat. Szájsebészeti ellátás, akut ellátás, konzultáció, fogbeültetés, fogsebészeti rendelés, panoráma röntgen, hídpótlások, porcelán, arany inlay, kivehető pótlások.

Tevékenységek:

fogorvos, szájsebészet, fogorvosi rendelő, hídpótlások, arany inlay, kivehető pótlások, porcelán, fogászati ellátás, fogászati rendelő, fogszakellátás, fogbeültetés, gyökérkezelés, esztétikus fogpótlás, fogfehérítés, fájdalommentes beavatkozás, implantálás

Telephelyek, elérhetőségek:

1134 Budapest, Bulcsú u. 23 / b
Telefon: 06 (1) 329-8226 <br> 06 (1) 349-0756
Email: 
Email

Mancsok Állatorvosi rendelő

(Budapest IV. kerület )

Cégbemutató:

A Mancsok Állatorvosi Rendelő sok szempontból szokatlan vállalkozás. Nálunk valóban a páciens a fontos, minden szolgáltatást az ő egészségének megőrzése és visszaállítása érdekében hoztunk létre. A tulajdonosok kényelmét szolgálja, hogy a rendelőben állatgyógyszertár és pet shop is működik, a váróban a kapcsolattartást megkönnyítő recepció található és lehetőség van időpont egyeztetésre is. A torlódás elkerülése érdekében az időigényes beavatkozásokat (pl. a műtéteket, fogászati ellátást, ultrahang- és röntgenvizsgálatokat) igyekszünk a kisebb forgalmú napközi időpontokban, vagyis de. 10 és du. 2 óra között  végezni. A rendelő, a szolgáltatások és a munkarend kialakításakor egyaránt igyekeztünk hasznosítani a magyarországi mellett az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában szerezett tapasztalatokat is.

Tevékenységek:

állatorvos, ivartalanítás, akupunktúra, lézerakupunktúra, kisállatrendelő, állatorvosi rendelő

Telephelyek, elérhetőségek:

1045 Budapest, Chinoin u. 4.
Telefon: 06 (1) 787-2637
Email: 
Email

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

(Budapest V. kerület )

Cégbemutató:

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

Üdvözöljük az Organic Cleaning Services Kft. weboldalán!

2004 óta folyamatosan végezzük irodák, iskolák, gyógyszertárak és irodaházak takarítását.

Napjainkra Megrendelőink között található több nagy cégcsoport is, ezért 2010-ben a hatékonyabb munkavégzés érdekében facility management cégünk mellé létrehoztuk az ORGANIC CLEANING SERVICES KFT.-t, amely professzionális takarítócég, elsősorban irodák, irodaházak, iskolák, patikák és garázsok takarítására szakosodott. "Szolgáltatásaink" menüpont alatt a teljes takarítási szolgáltatási paletta megtalálható.

Napi takarítás végzése során célunk Ügyfeleink elismerése érdekében a folyamatos és szakszerű, megbízható munkavégzés, az átvételtől számított fél – egy éven belül pedig a tisztaság jól látható javítása, a komfortérzet növelése, és annak fenntartása, hosszútávú megőrzése. Célunk – számos piaci résztvevővel ellentétben nem a rövid ideig magas áron történő munkavégzés, hanem – a hosszú-távú, kiegyensúlyozott, sikeres együttműködés. Csapatunk javarészt fiatalokból áll, de természetesen elfogadjuk a tapasztaltabb, idősebb szakemberek tanácsait is. Szeretnénk professzionálisan, jól látható eredményt elérni, de zavartalanul.

Családunk első cégét még 1872-ben őseink alapították. Az évszázadokon átnyúló családi szellem, a korrekt és pontos munkavégzés kötelez minket arra, hogy a családi hagyományt folytassuk, elsajátítva napjaink korszerű technológiáit.

Ügyfeleink az elsők, a megbízható és korrekt szolgáltatás nyújtása nálunk mindenek felett áll! Megrendelőink igényeit már a szerződéskötést megelőző épületbejárás során előre felvesszük, így árainkat és a szolgáltatás milyenségét már ezek ismeretében alakítjuk ki. Célunk olyan szerződéses jogviszony kialakítása, mely hosszú távon is előnyös kondíciókat tartalmaz mindkét fél számára. Bízunk benne, hogy Társaságunk bemutatkozó sorai felkeltik érdeklődésüket, személyes találkozónk során pedig elnyerjük bizalmukat és mihamarabb partnereink között tudhatjuk Önöket!

A folyamatos takarítás és tisztítás a mindennapi, jó komfortérzet alapköve.

FILOZÓFIÁNK

Megbízhatóság, korrektség, igényesség, környezettudatosság, évről évre nagyobb társadalmi szerepvállalás és emberközpontúság - ezek a fő alapelveink.
Ugyanakkor "szenvedélyünk a tisztaság". Ezek mellett egy sikeresen működő cég nyereségorientált is kell hogy legyen a mai piaci szereplők mellett, mi mégis hisszük, hogy a jól működéshez és a sikerességhez a profitorientáltság, illetve a minőségi szolgáltatás nyújtása mellett alapelvekre, és azok betartására is szükség van. Gyakorlott vitorlázókként tudjuk, hogy helyes irány nélkül eltévedünk.
Megbízhatónak, korrektnek kell lenni minden körülmények között, mert Ügyfeleink ezt várják Tőlünk.
A magasfokú igényesség pedig egy takarítócég tulajdonosainál elengedhetetlen, mert ha tulajdonosként mi nem vagyunk maximálisták a tisztaság és az igényesség terén, akkor hogy lennének azok munkavállalóink, akiket mi ellenőrzünk és mi hangolunk jobb munkavégzésre? Környezettudatosság - elengdhetetlen egy jól, szervezett keretek között működő cég esetében, mert ez egyáltalán nem pénz, pusztán szervezettség, intelligencia kérdése. Társadalmi szerepvállalás - számunka elengedhetetlen, különösen, mert már szüleink is így neveltek: a társadalom működésében hasznos szerepet kell vállalni. Ez pedig
összefügg a környezettudatossággal és az emberközpontúsággal, mert a társadalomnak fontos, hogy hasznos részei legyünk. Azáltal pedig, hogy akalmazottaink bejelentett munkaválallók, és nem fekete munkában foglalkoztatjuk őket, hasznos szerepvállalókká leszünk.

Ügyfeleink elégedettsége üzleti filozófiánk alapja. Megrendelőink biztosak lehetnek precíz, magas színvonalú munkavégzésünkben, miután Ügyfleink az elsők számunkra, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk magasfokú elvárásaiknak. Folyamatosan alakítjuk, hangoljuk hatékonyabbra ellenőrző- és minőségbiztosító rendszerünk is. 2011. őszén bevezetésre kerülő vállalat-irányítási rendszerünk révén pedig társaságunk professzionálisan működő, jól szervezett céggé válik, magasan kvalifikált tulajdonosokkal és vezetőkkel, jól szervezett ügyfélkapcsolattartó-rendszerrel, illetve jól képzett munkavállalókkal. Indíttatásuknál fogva sem feledjük a célt, a jó minőséget, a korrektséget és megbízhatóságot, a tisztaság pedig a szenvedélyünk marad, bármekkora céggé fejlődünk is! Ebből pedig soha nem engedünk, mert ez a filozófiánk!

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

Alapításunk óta filozófiánk integráns részét képezi az innováció és a környezettudatosság. Tulajdonosaink már egyetemi tanulmányaik során elhatározták, bármilyen területre sodorja is őket az élet, a környezet védelmét különösen fontosnak fogják tartani. A modern, emberközpontú gondolkodás környezettudatos
is! Cégünk a takarítási munkavégzései során éppen ezért igyekszik a legkorszerűbb, a környezetre mind kevésbé terhelő tisztító- és takarítószereket használni, ezek használatával érjük el a tisztaságot.
Mi magunk is környezettudatosan élünk, gépeinket lehetőleg egyáltalán nem hagyjuk stand-by üzemmódban, led- és energiatakrékos lámpákat használunk, szelektíven gyűjtjük a szemetet, a fáradt sütőolajat benzinkúti gyűjtőtelepekre szállítjuk, ivóvizeink védelme érdekében nagyrészt mosódióval és
mosószódával mosunk, a környezetre mind kevéssé káros, csökkentett energiafogyasztású technikai eszközöket vásárolunk. A környezet védelme a mi jövőnk kulcsa is - s ehhez egy takarítócég nagyban hozzá tud járulni. Válasszon minket, s mi segítünk Önnek is együtt védeni környezetünket!"

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 482ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 483ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 510ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 511ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 512ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 513

Tevékenységek:

nagytakarítás, épülettakarítás, épület-takarítás, irodatakarítás, irodaház takarítás, irodaház-takarítás, napi takarítás, heti takarítás, üzemtakarítás, lomtalanítás, iskola takarítás, alkalmi takarítás, általános nagytakarítás, átadás előtti takarítás, beltéri takarítás, bérlemény takarítás, építkezés utáni takarítás, felújítás utáni takarítás, folyosótakarítás, rendelőtakarítás, rendelő-takarítás, orvosi rendelő takarítás, szálloda takarítás, szálloda-takarítás, takarítási szolgáltatás, nagytakarítási szolgáltatás

Telephelyek, elérhetőségek:

1056 Budapest, Molnár u. 28.
Mobil: 06 (20) 571-8900 ü.v.
Email: 
Email
Weblap: 

Parodont Fogorvosi Rendelő

(Budapest VII. kerület )

Cégbemutató:

Parodont Fogorvosi Rendelő

A Parodont Fogorvosi Rendelő szakmai múltja több mint 20 évre tekint vissza. A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően egyszékes magánpraxisból 1997-ben vált társas vállalkozássá. Jelenlegi belvárosi, kiemelkedő technológiával felszerelt négyszékes magánrendelővé 2000-ben alakult.

Budapesten a többszékes, sok alkalmazottat foglalkoztató rendelők közül az egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező és legmagasabb szakmai színvonalat képviselő fogászati komplexum.

Parodont Fogorvosi Rendelő

Tevékenységek:

fogorvosi rendelő, ingyenes szûrõ vizsgálat, esztétikai fogászat, fogfehérítés, ultrahangos fogtisztítás, esztétikus tömések, porcelán héjak, inlay, fémmentes pótlások, szájhigiénia, speciális szájápolás, gyermekfogászat , barázdazárás, tejfogak tömése, gyökérkezelés, fogmegtartó kezelések, fogínysorvadás (fogágybetegség) kezelése, szuvas fogak ellátása, fogbeültetés, implantáció, szájsebészet, ciszta mûtétek, bölcsességfog eltávolítás, fogszabályozás, fogorvos

Telephelyek, elérhetőségek:

1072 Budapest, Dob utca 52.
Telefon: 06 (1) 351 0947
Mobil: 06 (30) 211 3771
Fax: 06 (1) 321 1358
Email: 
Email
Weblap: 
Oldalak: 0 1

Kapcsolat