Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  szálloda tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 15

Oldalak: 0 1

Telephelyek, elérhetőségek:

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 19.
Telefon: (52) 558-571, (52) 558-591
Fax: (52) 558-575
Email: 
Email
Weblap: 

Aqua-Spa Konferncia és Wellness Hotel

(Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

5465 Cserkeszőlő, Üzemi u. 1.
Telefon: (56) 568-046; (56) 318-209
Email: 
Email
Weblap: 

Club Tihany Rt.

(Veszprém megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

8237 Tihany, Rév utca 3.
Telefon: (87) 538-558; (87) 538-557; (87) 538-500
Fax: (87) 448-083
Email: 
Email
Weblap: 

Danubius Hotel Gellért

(Budapest XI. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
Telefon: (1) 889-5500, (1) 889-5501
Fax: (1) 889-5505
Email: 
Email
Weblap: 

Hédervár Kastélyszálloda

(Győr-Moson-Sopron megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

9178 Hédervár, Fő u. 47.
Telefon: (96) 213-433
Fax: (96) 213-576
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.
Telefon: (94) 558-200
Fax: (94) 359-269
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

7133 Fadd, Nyírfa u 5
Telefon: (74) 446-102; (74) 447-373; (74) 441-810
Mobil: (30) 474-0097
Fax: (74) 446-102
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

8749 Zalakaros, Sport utca 10.
Telefon: (93) 540-140
Mobil: (30) 256-2656
Email: 
Email
Weblap: 
0 ,
Email: 
Email
Weblap: 

Oázis Panzió

(Somogy megye)

Telephelyek, elérhetőségek:

8656 Nagyberény, József Attila utca 9.
Telefon: (84) 382-510
Mobil: (30) 9899-474
Fax: (84) 382-747
Email: 
Email
Weblap: 

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

(Budapest V. kerület )

Cégbemutató:

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

Üdvözöljük az Organic Cleaning Services Kft. weboldalán!

2004 óta folyamatosan végezzük irodák, iskolák, gyógyszertárak és irodaházak takarítását.

Napjainkra Megrendelőink között található több nagy cégcsoport is, ezért 2010-ben a hatékonyabb munkavégzés érdekében facility management cégünk mellé létrehoztuk az ORGANIC CLEANING SERVICES KFT.-t, amely professzionális takarítócég, elsősorban irodák, irodaházak, iskolák, patikák és garázsok takarítására szakosodott. "Szolgáltatásaink" menüpont alatt a teljes takarítási szolgáltatási paletta megtalálható.

Napi takarítás végzése során célunk Ügyfeleink elismerése érdekében a folyamatos és szakszerű, megbízható munkavégzés, az átvételtől számított fél – egy éven belül pedig a tisztaság jól látható javítása, a komfortérzet növelése, és annak fenntartása, hosszútávú megőrzése. Célunk – számos piaci résztvevővel ellentétben nem a rövid ideig magas áron történő munkavégzés, hanem – a hosszú-távú, kiegyensúlyozott, sikeres együttműködés. Csapatunk javarészt fiatalokból áll, de természetesen elfogadjuk a tapasztaltabb, idősebb szakemberek tanácsait is. Szeretnénk professzionálisan, jól látható eredményt elérni, de zavartalanul.

Családunk első cégét még 1872-ben őseink alapították. Az évszázadokon átnyúló családi szellem, a korrekt és pontos munkavégzés kötelez minket arra, hogy a családi hagyományt folytassuk, elsajátítva napjaink korszerű technológiáit.

Ügyfeleink az elsők, a megbízható és korrekt szolgáltatás nyújtása nálunk mindenek felett áll! Megrendelőink igényeit már a szerződéskötést megelőző épületbejárás során előre felvesszük, így árainkat és a szolgáltatás milyenségét már ezek ismeretében alakítjuk ki. Célunk olyan szerződéses jogviszony kialakítása, mely hosszú távon is előnyös kondíciókat tartalmaz mindkét fél számára. Bízunk benne, hogy Társaságunk bemutatkozó sorai felkeltik érdeklődésüket, személyes találkozónk során pedig elnyerjük bizalmukat és mihamarabb partnereink között tudhatjuk Önöket!

A folyamatos takarítás és tisztítás a mindennapi, jó komfortérzet alapköve.

FILOZÓFIÁNK

Megbízhatóság, korrektség, igényesség, környezettudatosság, évről évre nagyobb társadalmi szerepvállalás és emberközpontúság - ezek a fő alapelveink.
Ugyanakkor "szenvedélyünk a tisztaság". Ezek mellett egy sikeresen működő cég nyereségorientált is kell hogy legyen a mai piaci szereplők mellett, mi mégis hisszük, hogy a jól működéshez és a sikerességhez a profitorientáltság, illetve a minőségi szolgáltatás nyújtása mellett alapelvekre, és azok betartására is szükség van. Gyakorlott vitorlázókként tudjuk, hogy helyes irány nélkül eltévedünk.
Megbízhatónak, korrektnek kell lenni minden körülmények között, mert Ügyfeleink ezt várják Tőlünk.
A magasfokú igényesség pedig egy takarítócég tulajdonosainál elengedhetetlen, mert ha tulajdonosként mi nem vagyunk maximálisták a tisztaság és az igényesség terén, akkor hogy lennének azok munkavállalóink, akiket mi ellenőrzünk és mi hangolunk jobb munkavégzésre? Környezettudatosság - elengdhetetlen egy jól, szervezett keretek között működő cég esetében, mert ez egyáltalán nem pénz, pusztán szervezettség, intelligencia kérdése. Társadalmi szerepvállalás - számunka elengedhetetlen, különösen, mert már szüleink is így neveltek: a társadalom működésében hasznos szerepet kell vállalni. Ez pedig
összefügg a környezettudatossággal és az emberközpontúsággal, mert a társadalomnak fontos, hogy hasznos részei legyünk. Azáltal pedig, hogy akalmazottaink bejelentett munkaválallók, és nem fekete munkában foglalkoztatjuk őket, hasznos szerepvállalókká leszünk.

Ügyfeleink elégedettsége üzleti filozófiánk alapja. Megrendelőink biztosak lehetnek precíz, magas színvonalú munkavégzésünkben, miután Ügyfleink az elsők számunkra, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy megfeleljünk magasfokú elvárásaiknak. Folyamatosan alakítjuk, hangoljuk hatékonyabbra ellenőrző- és minőségbiztosító rendszerünk is. 2011. őszén bevezetésre kerülő vállalat-irányítási rendszerünk révén pedig társaságunk professzionálisan működő, jól szervezett céggé válik, magasan kvalifikált tulajdonosokkal és vezetőkkel, jól szervezett ügyfélkapcsolattartó-rendszerrel, illetve jól képzett munkavállalókkal. Indíttatásuknál fogva sem feledjük a célt, a jó minőséget, a korrektséget és megbízhatóságot, a tisztaság pedig a szenvedélyünk marad, bármekkora céggé fejlődünk is! Ebből pedig soha nem engedünk, mert ez a filozófiánk!

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

Alapításunk óta filozófiánk integráns részét képezi az innováció és a környezettudatosság. Tulajdonosaink már egyetemi tanulmányaik során elhatározták, bármilyen területre sodorja is őket az élet, a környezet védelmét különösen fontosnak fogják tartani. A modern, emberközpontú gondolkodás környezettudatos
is! Cégünk a takarítási munkavégzései során éppen ezért igyekszik a legkorszerűbb, a környezetre mind kevésbé terhelő tisztító- és takarítószereket használni, ezek használatával érjük el a tisztaságot.
Mi magunk is környezettudatosan élünk, gépeinket lehetőleg egyáltalán nem hagyjuk stand-by üzemmódban, led- és energiatakrékos lámpákat használunk, szelektíven gyűjtjük a szemetet, a fáradt sütőolajat benzinkúti gyűjtőtelepekre szállítjuk, ivóvizeink védelme érdekében nagyrészt mosódióval és
mosószódával mosunk, a környezetre mind kevéssé káros, csökkentett energiafogyasztású technikai eszközöket vásárolunk. A környezet védelme a mi jövőnk kulcsa is - s ehhez egy takarítócég nagyban hozzá tud járulni. Válasszon minket, s mi segítünk Önnek is együtt védeni környezetünket!"

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT

ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 482ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 483ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 510ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 511ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 512ORGANIC CLEANING SERVICES KFT 513

Tevékenységek:

nagytakarítás, épülettakarítás, épület-takarítás, irodatakarítás, irodaház takarítás, irodaház-takarítás, napi takarítás, heti takarítás, üzemtakarítás, lomtalanítás, iskola takarítás, alkalmi takarítás, általános nagytakarítás, átadás előtti takarítás, beltéri takarítás, bérlemény takarítás, építkezés utáni takarítás, felújítás utáni takarítás, folyosótakarítás, rendelőtakarítás, rendelő-takarítás, orvosi rendelő takarítás, szálloda takarítás, szálloda-takarítás, takarítási szolgáltatás, nagytakarítási szolgáltatás

Telephelyek, elérhetőségek:

1056 Budapest, Molnár u. 28.
Mobil: 06 (20) 571-8900 ü.v.
Email: 
Email
Weblap: 
Oldalak: 0 1

Kapcsolat