Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  utazás tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 15

Oldalak: 0 1

Adutours Utazási Bt.

(Budapest VII. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1074 Budapest, Hársfa u. 2.
Telefon: (1) 413-67-90
Fax: (1) 413-7790
Email: 
Email
Weblap: 

Apex Tours

(Budapest V. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1053 Budapest, Veres Pálné utca 3.
Telefon: (1) 318-6508, (1) 318-6466
Fax: (1) 318-6508, (1) 318-6466
Email: 
Email
Weblap: 

Cégbemutató:

Buszos személyszállítás belföld-külföld, Transzfer, Autómentés - Vámosi Tours

Köszönöm, hogy megtisztel honlapom megtekintésével!
ifj.Vámosi László vagyok a VÁMOSI TOURS – Vámosi László személyszállító egyéni vállalkozás ügyvezetője! 2009. óta foglalkozok személyszállítással, buszrendeléssel! Cégem központja és telephelye Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben található.
Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi személyszállítás 18+1 fős, 20+1 fős Mercedes Sprinter típusú autóbuszokkal valamint 50+2 fős autóbusszal! Az európai uniós követelményeknek maximálisan megfelelő autóbuszaink légkondicionáltak, DVD lejátszóval, dönthető és szélesíthető Vogel ülésekkel, mikrofonnal, LCD Tv-vel felszereltek.
Szolgáltatásaink közt megtalálja a különjáratos, munkás – dolgozói szállítást, iskolai kirándulás, cégek céges rendezvényeire való személyszállítást, reptéri transzfert, valamit utasbiztosítás kötést is! Újdonság, hogy gépkocsivezető - sofőr bérlésre is van lehetőség!
Autóbusz rendelhető 9 – 19 – 21 – 50 fős kategóriákban!
Célunk, hogy megrendelőink számára magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, így az autóbuszok rendszeres műszaki ellenőrzése és karbantartása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szakemberek kiválasztására is. Autóbusz vezetőink több éves hazai és nemzetközi személyszállítási tapasztalattal rendelkeznek.
Az autóbuszok bérbeadása egyedi igények alapján történik, eddig magánszemélyek, iskolák, sportegyesületek, kulturális egyesületek, valamint utazási irodák és utazásszervezők vették igénybe - megelégedve – szolgáltatásainkat.

Bízom abban, hogy elnyerjük a bizalmát, és új utasaink közt üdvözölhetjük!

Buszos személyszállítás belföld-külföld, Transzfer, Autómentés - Vámosi Tours

Tevékenységek:

idegenforgalmi utak belföld, idegenforgalmi utak külföld, repülőtéri transzferek, vacsora programok, buszos személyszállítás, személyszállítás belföld, személyszállítás külföld, üzleti célú utazások belföld, üzleti célú utazások külföld, iskolai kirándulások, esküvői transzferek, esküvőn menyasszonyi kocsi, külföldi zarándokutak, transzferek sportrendezvényekre, munkásszállítás, céges utazások, céges rendezvényeken személyszállítás, sportolók szállítása, csapatok szállítása, express fuvar, autómentés

Telephelyek, elérhetőségek:

4033 Debrecen, Szabó Pál u. 59.
Mobil: 06 (30) 349-6044
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

1137 Budapest, Katona József u. 15.
Telefon: (1) 269-47-44
Fax: (1) 354-09-31
Email: 
Email
Weblap: 

ECB Kft.

(Budapest XIV. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1145 Budapest, Törökőr u. 75.
Telefon: (1) 252-8230; (1) 221-6357
Fax: (1) 252-2744
Email: 
Email
Weblap: 

Hotel Novotel

(Budapest XII. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.
Telefon: (1) 466-82-07
Fax: (1) 372-57-58
Email: 
Email
Weblap: 

Telephelyek, elérhetőségek:

8749 Zalakaros, Sport utca 10.
Telefon: (93) 540-140
Mobil: (30) 256-2656
Email: 
Email
Weblap: 
0 ,
Email: 
Email
Weblap: 

Kártya jóslás - Telek Angéla

(Budapest III. kerület )

Cégbemutató:

Kártya jóslás - Telek Angéla

Telek Angéla vagyok, kártya jóslással és számmisztikával foglalkozom immár több, mint húsz esztendeje. Ismerem a cigánykártya és a tarot kártya jóslás rejtelmeit is. Sokáig dolgoztam hivatalos szakmámban, ápolónőként, de rájöttem, hogy a fizikai síkon kívül is sokat - sőt, talán többet - tehetek az emberekért.
Gyermekkorom óta vannak megérzéseim, amelyekben sokáig én magam sem hittem, ám egy kedves idős hölgy felfedezte a jóslás képességét bennem és tanítani kezdett. Hála neki, mostanra már kiválóan ismerem a számmisztika és a kártya jóslás valamennyi fortélyát, és ezeknek, valamint megérzéseimnek köszönhetően a jóslás lett a hivatásom.
Sokan fordulnak hozzám életvezetési tanácsadásért, útmutatásért, egészségügyi problémákkal, párkapcsolati gondokkal, pályaválasztási kérdésekkel, szerelmi és általános jóslásért. Mindig örömmel segítek nekik eligazodni gondolataik, saját és mások cselekedetei, érzései között. Számos embernek tudtam segíteni serdülő gyermekeikkel kapcsolatos sorozatos gondjaik megoldásában is.
Az életben az egyik legnehezebb feladat valamely szerettünk elvesztésének feldolgozása. Ez egy olyan dolog, amit egyedül szinte lehetetlen megoldani. Ezen a téren is sokat segít a dolgok ok-okozati összefüggéseinek feltárása és megértése, az emberi kapcsolatok feltérképezése.
Segítek másoknak, hogy képesek legyenek önmagukon segíteni.
Minden bizonnyal Önnek is segítségére lehetek, amennyiben...
... rontás levételére vagy helyiségek energetikai tisztítására van szüksége, vagy élete útelágazáshoz érkezett és nem tudja megoldani a jelenlegi helyzetet, esetleg úgy érzi, nincsen kiút a problémákból, vagy szerelmi jóslásra van szüksége.

Keressen meg bizalommal!
Tekintse meg weblapomat és tájékozódjon róla, hogy miben tudok segíteni!
Mindenre van megoldás!

Elvégzett munkáimról számlát adok.

Tevékenységek:

kártya jóslás, számmisztika, rontáslevétel, energetikai tisztítás, talizmánkészítés, reinkarnációs utazás, betegségek kezelése meditatív állapotban, függőségek kezelése meditatív állapotban, kártya jóslás tanfolyam, Vonzás törvénye tanfolyam, önismeretfejlesztő tréning

Telephelyek, elérhetőségek:

1039 Budapest, telefonon vagy levélben történő egyeztetés alapján!
Mobil: 06 (70) 426-3008, 06 (20) 487-4849
Email: 
Email
Weblap: 

Magyar Turizmus Zrt

(Budapest XI. kerület )

Telephelyek, elérhetőségek:

1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113
Telefon: (06) 1 488-8700
Fax: (06) 1 488-8600
Email: 
Email
Weblap: 

Makk Marci Panzió

(Komárom-Esztergom megye)

Cégbemutató:

Makk Marci Panzió

Kedves Vendégünk ! Szeretettel köszönti Önöket a Szabolcs Család Tokajban, a Makk Marci Panzió-Pizzériában. Az Önök rendelkezésére áll 7 db 2 ágyas pótágyazható, zuhanyozós WC-s szoba. A földszinti reggeliző 10.00 órától Pizzériaként működik. A mi városunk ott terül el, ahol a Tisza és a Bodrog összetalálkozik, ahol a Kopasz-hegy lezárja az Alföld sík vidékét. A természetes környezet garantáltan nyújt kikapcsolódást a csendes horgászoknak úgy, mint a vízi sportokat kedvelőknek. Ha az ember azt a nevet hallja, Tokaj, rögtön a bor jut eszébe. Tokaj Magyarország egyik történelmi borvidéke, ahol oxidatív módon állítják elő a híres Tokaji borokat. A város főterére, az új sétáló utcán jutunk el. Itt található a híres Rákóczi pince, és a Tokaj jelképévé váló Bacchus-szobor, mely Oestric-Winkel német testvérvárosunk ajándéka. A borpincék gazdái szívesen látják a betérő vendégeket kóstolóra, és készségesen magyarázzák el, hogyan készül az aszú.

Makk Marci Panzió

Tevékenységek:

tokaji utazás, olcsó szállás, szálláshely tokaj, tokaji panzió, szállásfoglalás, tokaji hotelek, tokaj szálláshelyek, tokaj panziók, makk marci panzió tokaj, tokaj apartman, tokaji szállás, olcsó szálláshelyek, tokaji hotel, apartman belföldön, apartman kiadás, apartman bérlés, apartmanbérlés, borkóstolás, borkóstoló program, hotelszoba foglalás, konferenciaterem, panzió étterem, pizza házhozszállítás, pizzarendelés, pizzéria, rendezvények lebonyolítása, szobafoglalás, vendéglátás

Telephelyek, elérhetőségek:

3910 Tokaj, Liget köz 1.
Telefon: 06 (47) 352-336
Fax: 06 (47) 353-088
Email: 
Email
Weblap: 
Oldalak: 0 1

Kapcsolat