Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Padlószőnyeg tisztítás Budapest cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Padlószőnyeg tisztítás Budapest

(Budapest XIII. kerület )

Cégbemutató:

Padlószőnyeg tisztítás Budapest

Tiszta Szőnyeg, Ragyogó Márvány így lesz otthona csodaszép látvány!

MÁRVÁNYCSISZOLÁS! PADLÓFELÚJÍTÁS! SZŐNYEGTISZTÍTÁS! 
INGYENES FELMÉRÉS, INGYENES ÁRAJÁNLAT

Minden szőnyeg és kárpit elhasználódik egyszer és ilyenkor van szükség egy profi csapatra aki úgy kitisztítja, hogy szebb lesz mint új korában. A házi praktikák és tisztítás próbálkozások sajnos nem oldják meg a problémát. Bízza ránk a tisztítást! Időben érkezünk és garatáljuk a minőségi tiszta szőnyeget és kárpitot.

Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás szakemberekkel
Szakembereink száraz, nedves és felületi szőnyegtisztítást is vállalnak így tökéletes minőséget és tiszta szőnyeget vagy kárpitot biztosítunk Önnek. A mélytisztítással a makacsabb foltokat is eltudjuk távolítani, így szőnyege olyan lesz, mint ha újat vásárolt volna.

Professzionális szőnyegtisztítás
Garantáltan nem fog sérülni a szőnyege vagy kárpitja, köszönhetően a modern szőnyegtisztító gépeinknek. Az összes szőnyegtisztító gép amit használunk profi és minőségi munkát végez.

Kárpittisztítás helyszínen
Csapatunk az Ön otthonában vagy irodájában dolgozik, ez Önnek kényelmes és látni fogja milyen nagyszerű munkát végzünk. Amennyiben szeretné újjávarázsolni a szőnyegét vagy a kárpitot akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tevékenységek:

padlószőnyeg tisztítás 10. kerület, padlószőnyeg tisztítás 11. kerület, padlószőnyeg tisztítás 12. kerület, padlószőnyeg tisztítás 13. kerület, padlószőnyeg tisztítás 14. kerület, padlószőnyeg tisztítás 15. kerület, padlószőnyeg tisztítás 16. kerület, padlószőnyeg tisztítás 17. kerület, padlószőnyeg tisztítás 18. kerület, padlószőnyeg tisztítás 19. kerület, padlószőnyeg tisztítás 2. kerület, padlószőnyeg tisztítás 20. kerület, padlószőnyeg tisztítás 21. kerület, padlószőnyeg tisztítás 22. kerület, padlószőnyeg tisztítás 23. kerület, padlószőnyeg tisztítás 3.kerület, padlószőnyeg tisztítás 4. kerület, padlószőnyeg tisztítás 5. kerület, padlószőnyeg tisztítás 6. kerület, padlószőnyeg tisztítás 7. kerület, padlószőnyeg tisztítás 8. kerület, padlószőnyeg tisztítás 9. kerület, padlószőnyeg tisztítás 1. kerület

Telephelyek, elérhetőségek:

1131 Budapest,
Mobil: 06 (30) 971-4479
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat