Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  TOFI 2005 Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 1

TOFI 2005 Kft.

(Vas megye)

Cégbemutató:

TOFI 2005 Kft.

Tudjuk, hogy sokan, sokféle sátrakat kínálnak a piacon. És „mi csak egy vagyunk a sok közül”. Ám mégis, engedje meg, hogy bemutatkozzunk e kiadványunkkal!

Cégünk 2005-ben alakult, fő profilunk a rendezvény sátrak és kiegészítői bérbeadása. Kizárólag Losberger, német márkájú sátraink vannak, amely gyártó 100 éve foglalkozik exkluzív sátrak gyártásával. Cégünk filozófiája nem a minél több minél nagyobb elv, hanem az apróságokban rejlik. Elhozzuk Önnek a német minőséget, precizitást, és a végtelen lehetőségek tárházát, amit eddig máshol nem látott. Számos olyan kiegészítőkkel rendelkezünk, amivel mások Magyarországon nem!

Egyre többször felmerül mindenkiben a gondolat, hogy én valami mást, én valami szebbet, valami különlegeset szeretnék. Úgy gondoljuk, jó helyen jár, megtalálta akit keresett! Kínálatunkkal szeretnénk minden igényt kielégíteni az elegánsan egyszerűtől a különlegesen egyediig. Sokoldalú kapcsolatrendszerünknek köszönhetően odafigyelünk a szakterületen belüli hiánypótló szolgáltatások biztosítására, nyitunk az újdonságokra és a legújabb trendekre, mely elengedhetetlen egy igazán elegáns összejövetelhez. Arra törekeszünk, hogy ezzel a mottóval élhessünk: sátor, máshogy mint mások!

 

Tevékenységek:

sátor, sátorbérlés, rendezvénysátor, óriás sátor, fesztivál sátor, parti sátor, céges rendezvények, esküvői rendezvények, rendezvénytechnika, hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, látványtechnika, szabadtéri vendéglátás

Telephelyek, elérhetőségek:

9608 Sárvár, Mátyás király utca 34.
Mobil: 06 (30) 939-3796, 06 (70) 286-6858
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat