Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  céges rendezvények tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 4

Cégbemutató:

Személyszállítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Köszönöm, hogy megtisztel honlapom megtekintésével!
ifj.Vámosi László vagyok a VÁMOSI TOURS – Vámosi László személyszállító egyéni vállalkozás ügyvezetője! 2009. óta foglalkozok személyszállítással, buszrendeléssel! Cégem központja és telephelye Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben található.
Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi személyszállítás 18+1 fős, 20+1 fős Mercedes Sprinter típusú autóbuszokkal valamint 50+2 fős autóbusszal! Az európai uniós követelményeknek maximálisan megfelelő autóbuszaink légkondicionáltak, DVD lejátszóval, dönthető és szélesíthető Vogel ülésekkel, mikrofonnal, LCD Tv-vel felszereltek.
Szolgáltatásaink közt megtalálja a különjáratos, munkás – dolgozói szállítást, iskolai kirándulás, cégek céges rendezvényeire való személyszállítást, reptéri transzfert, valamit utasbiztosítás kötést is! Újdonság, hogy gépkocsivezető - sofőr bérlésre is van lehetőség!
Autóbusz rendelhető 9 – 19 – 21 – 50 fős kategóriákban!
Célunk, hogy megrendelőink számára magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, így az autóbuszok rendszeres műszaki ellenőrzése és karbantartása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő szakemberek kiválasztására is. Autóbusz vezetőink több éves hazai és nemzetközi személyszállítási tapasztalattal rendelkeznek.
Az autóbuszok bérbeadása egyedi igények alapján történik, eddig magánszemélyek, iskolák, sportegyesületek, kulturális egyesületek, valamint utazási irodák és utazásszervezők vették igénybe - megelégedve – szolgáltatásainkat.

Bízom abban, hogy elnyerjük a bizalmát, és új utasaink közt üdvözölhetjük!

Személyszállítás Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Tevékenységek:

autómentés, buszos személyszállítás, céges rendezvényeken személyszállítás, céges utazások, csapatok szállítása, esküvői transzferek, esküvőn menyasszonyi kocsi, express fuvar, idegenforgalmi utak külföld, iskolai kirándulások, külföldi zarándokutak, munkásszállítás, repülőtéri transzferek, sportolók szállítása, személyszállítás belföld, személyszállítás külföld, transzferek sportrendezvényekre, üzleti célú utazások belföld, üzleti célú utazások külföld, vacsora programok, idegenforgalmi utak belföld

Telephelyek, elérhetőségek:

4033 Debrecen, Szabó Pál u. 59.
Mobil: 06 (30) 349-6044
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaházat 2009-ben alapították. A tulajdonosok, Rácz Ferenc főzőmester és Sreiner Andrea kereskedelmi vezető Dunakiliti-Tejfaluszigeten várják vendégeiket. A klasszikus manufaktúraként működő üzemet látványfőzdének építették, így tökéletesen nyomon követhető a pálinka útja a gyümölcscefrétől a nemes párlatig. „Az Isten háta mögött, de mégis mindenhez közel" határozta meg  a főzde földrajzi helyzetét a tulajdonos. Van is benne valami, hiszen a szlovákiai határállomástól és Mosonmagyaróvártól egyenlő távolságra- 10 km-  fekszik a Szigetköz csücskében,  Budapesttől pedig egy és háromnegyed órányi autóútra található a főzde.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház kompromisszumok nélküli elkötelezett híve a magas minőségű kézműves, prémium pálinkák készítésének. A Szigetköz Lelke Pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik. Rácz Ferenc tulajdonos-főzőmester magas fokú szakértelme, és a pálinkakészítés iránti alázata biztosítja az idelátogatókat arról, hogy nem pusztán pálinkát kóstolnak, hanem magát a gyümölcs lelkét.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház kínálatából mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A vendégeket 39 fajta pálinka és párlat fogadja, ami kedvez mindazoknak, akik a klasszikus ízeket részesítik előnyben, valamint azoknak is, akik nyitottak különleges és egzotikus ízvilágra.
A Győri Pálinkafesztiválon eddig két alkalommal is a Szigetköz Lelke Pálinkaház érdemelte ki a Győr Város Pálinkája kitüntető címet. 2012-ben a Muscat Ottonel szőlőpálinkával, míg 2013-ban a Szomolyai feketecseresznye pálinkával utasította maga mögé a mezőnyt Rácz Ferenc főzőmester. A 2014-ben megjelent Magyar Pálinkakiválóságok könyvében szintén ezzel a két pálinkával képviselteti magát a Szigetköz Lelke Pálinkaház.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

A Szigetköz Lelke Pálinkaház vendégei az üzemlátogatás és számos érdekes történettel tarkított pálinkakóstolás alatt megízlelhetik egy hagyományos magyar kemencében készült sültek, cipók és igény szerint rendelhető ételek mennyei ízét, amely még jobban hozzájárul ahhoz, hogy feledhetetlen élménnyel térjenek haza. A pálinkaház az év bármely szakaszában tudja fogadni a pálinkabarátokat, ha friss, lendületes és magával ragadó íz élményekre vágynak. A birtokon található egy 60 személy befogadására képes légkondicionált kóstoló helyiség, amely tökéletes helyszíne egy vidám hangulatban eltöltött kulturált pálinkakóstolásnak. A bájos miliő és a barátságos vendéglátás nagyszerű lehetőséget teremt mindazoknak az önfeledt kikapcsolódásra, akik értékelik a minőséget és kiszakadnának a hétköznapok szürkeségéből. A Szigetköz Lelke Pálinkaházban tett látogatást ajánljuk mindazoknak, akik a családdal egy kellemes délután szeretnének eltölteni egy nyugalmas környezetben, baráti társaságoknak ünnepségek helyszínéül, valamint cégeknek csapatépítő tréning céljából. Részletek a Pálinkakóstolás menüpontban.

Szigetköz Lelke Pálinkaház - Rácz Pálinka

Tevékenységek:

Szigetköz Lelke Pálinkafőzde, Rácz Pálinka, bérfőzés, Gin, klasszikus pálinkák, különleges pálinkák, szőlő pálinkák, párlatok, vadgyümölcs pálinkák, érlelt pálinkák, pálinka bérfőzés Győr-Moson-Sopron megye, Rácz és Rácz Pálinka Manufaktúra Kft., áfonya pálinka, Alma pálinka, ananász párlat, Bodza pálinka, Cseresznye pálinka, csipkebogyó pálinka, Eper pálinka, feketeberkenye pálinka, galagony pálinka, grapefruit párlat, Kökény pálinka, Madárberkenye pálinka, Málna pálinka, Meggy pálinka, ribizli pálinka, sárgabarack pálinka, som pálinka, Szilva pálinka, Vegyes pálinka, vilmoskörte pálinka, pálinka kóstoló, látványfőzés, családi rendezvények, baráti rendezvények, céges rendezvények

Telephelyek, elérhetőségek:

9225 Dunakiliti, Radnóti Miklós utca 5/A. B. ép.
Telefon: 06 (96) 566-167
Mobil: 06 (30) 993-8411, 06 (30) 575-5536
Fax: 06 (96) 566-168
Email: 
Weblap: 

TOFI 2005 Kft.

(Vas megye)

Cégbemutató:

TOFI 2005 Kft.

Tudjuk, hogy sokan, sokféle sátrakat kínálnak a piacon. És „mi csak egy vagyunk a sok közül”. Ám mégis, engedje meg, hogy bemutatkozzunk e kiadványunkkal!

Cégünk 2005-ben alakult, fő profilunk a rendezvény sátrak és kiegészítői bérbeadása. Kizárólag Losberger, német márkájú sátraink vannak, amely gyártó 100 éve foglalkozik exkluzív sátrak gyártásával. Cégünk filozófiája nem a minél több minél nagyobb elv, hanem az apróságokban rejlik. Elhozzuk Önnek a német minőséget, precizitást, és a végtelen lehetőségek tárházát, amit eddig máshol nem látott. Számos olyan kiegészítőkkel rendelkezünk, amivel mások Magyarországon nem!

Egyre többször felmerül mindenkiben a gondolat, hogy én valami mást, én valami szebbet, valami különlegeset szeretnék. Úgy gondoljuk, jó helyen jár, megtalálta akit keresett! Kínálatunkkal szeretnénk minden igényt kielégíteni az elegánsan egyszerűtől a különlegesen egyediig. Sokoldalú kapcsolatrendszerünknek köszönhetően odafigyelünk a szakterületen belüli hiánypótló szolgáltatások biztosítására, nyitunk az újdonságokra és a legújabb trendekre, mely elengedhetetlen egy igazán elegáns összejövetelhez. Arra törekeszünk, hogy ezzel a mottóval élhessünk: sátor, máshogy mint mások!

 

Tevékenységek:

sátor, sátorbérlés, rendezvénysátor, óriás sátor, fesztivál sátor, parti sátor, céges rendezvények, esküvői rendezvények, rendezvénytechnika, hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, látványtechnika, szabadtéri vendéglátás

Telephelyek, elérhetőségek:

9608 Sárvár, Mátyás király utca 34.
Mobil: 06 (30) 939-3796, 06 (70) 286-6858
Email: 
Weblap: 

Cégbemutató:

Veresi Pálinkaház

A Veresi Pálinkaház létrejötte örömteli és fontos esemény számunkra, mert egy álmunk öltött testet Veresegyház városában.
Ezen a helyen a múltunk, a jelenünk, és a jövőnk egyszerre jelenik meg a hagyományos magyar „kisüsti pálinka” zászlaja alatt.
Nyugodtan kijelenthetjük, ebben a fogalomban testet ölt a magyarság szimbóluma, a hagyományok fontossága, tisztelete és annak megőrzése.
A vidéki gazdálkodás, a természet szeretete és sokszínűsége, akár a gyümölcsök adta ízek és illatok varázslatos világa.

A Veresi Pálinkaház célja és feladataként tűzte ki, hogy megmutassa és lehetőséget adjon azoknak, akik többet szeretnének tudni a pálinkakészítésről és fogyasztásról.
Ezen a helyen a pálinkafőzés technikáját, a pálinkakóstolás lehetőségét és ezeknek a párlatoknak a megvásárlását tesszük lehetővé Önöknek.
A pálinkaház indulásakor három hagyományos kisüsti gyártó termékeivel, több mint 120 féle ízben adunk kínálatot a pálinkából.

A bérfőzési igényeket hagyományos, kétüstös lepárló berendezéssel tudjuk kiszolgálni.
Természetesen a kóstoló ceremóniákról és program lehetőségekről sem feledkezünk meg. 4-20 főig tudunk pálinkakóstolókat tartani a pálinkafőző-üzem bemutatásával egybekötve.
Baráti társaságok, cégek, családi események, születés-, névnapok, meglepetés partik és még sok más eseménynek adunk otthont.

Mindenkinek kellemes időtöltést és pálinkafogyasztást ajánlunk.

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Veresi Pálinkaház

Tevékenységek:

bérfőzés, céges rendezvények, kisüsti pálinka, pálinkafőzés, pálinkakóstoló ceremónia, pálinkakóstolók, születésnapi rendezvények, rendezvényház, Veresi Pálinkaház

Telephelyek, elérhetőségek:

2112 Veresegyház, Gödöllői út 2/a (SPAR mellet)
Telefon: 06 (28) 950-116
Mobil: 06 (20) 375-8010, 06 (20) 965-7221
Fax: 06 (28) 950-116
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat