Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  lengéscsillapitó tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Régi helyen megújult csapat és környezet várja régi és leendő új ügyfeleit!

Szervizünk márka és típusfüggetlenül várja , legyen az új vagy 30 éves gépjármű, mindenki kis kedvencét szeretettel várjuk műhelyünkbe!

A Nasz Car Garage Autószervíz kereskedelmi folyamata olyan minőségi követelményrendszerre épül, mely működésének alapja.Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a vevői igények minél magasabb szintű kielégítését tartjuk szem előtt, melyhez speciális szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.Modern, kulturált ügyfélvárónkban kényelmesen megvárhatja gépjárműve díjtalan átvizsgálását, kisebb javítását, melyet egy üvegfalon keresztül végig kísérhet, így pontosan végigkövetheti a munkafolyamatokat!
Miután ingyenesen átvizsgáltuk az autóját írásos árajánlatot adunk a szükséges javításról, mely nem jelent elkötelezettséget.
Minden esetben az ügyfél dönti el, hogy javítsunk-e, sőt az átvizsgálás végeztével közösen szemléltetjük a feltárt hibákat.A fix munkadíjak kiszámíthatóvá teszik a költségek megtervezését.
A Nasz Car Garage Autószervíz célja, hogy az ügyfelek elégedettségből, bizalomból térjenek vissza, és forduljanak hozzánk.
Ez a mi küldetésünk ez a mi hivatásunk.

Autószerelő Dunakeszi - Nasz Car Garage Kft.

Tevékenységek:

akkumulátorjavítás, autódiagnosztika, autófényezés, autómentés Dunakeszi, autómosás, centrírozás, defektjavitás, diagnosztika Dunakeszi, eredetvizsgálat, Fékjavítás, fékjavítás Dunakeszi, futóműjavítás, futóműjavítás Dunakeszi, gumicsere, karosszériajavítás, kipufogójavítás, klímajavítás, klímajavítás Dunakeszi, kuplungjavítás, lengéscsillapító-csere, Műszaki vizsgára való felkészítés, műszaki vizsgáztatás Dunakeszi, polírozás, szélvédőjavítás, turbójavítás, autómentés

Telephelyek, elérhetőségek:

2120 Dunakeszi, Fő út 1. (a Shell kút területén!)
Telefon: 06 (27) 307-180
Mobil: 06 (30) 846-3378
Email: 
Email
Weblap: 

O-RING Kft.

(Budapest VI. kerület )

Cégbemutató:

O-RING Kft.

Simrit tömítések hivatalos magyarországi forgalmazója

O-gyűrűk, simmeringek, hidraulika és pneumatika tömítés, csúszógumis tömítés, szelepszár tömítés, gumizsinórok, légfüggönyök. seeger gyűrű, hidraulika tömítés

- 1991-ben alakultunk, a Freudenberg tömítésgyártó cég termékeinek a hazai forgalmazására, ez a világ egyik legnagyobb tömítésgyártó cége. Gyárai vannak Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Magyarországon is, az autógyártó cégeket közvetlenül szolgálják ki, a többi kisebb partnert pedig mi.

- Milyen termékek tartoznak ebbe a körbe?
- Hidraulika és pneumatika tömítések, O gyűrűk, szimmeringek, rezgéscsillapító elemek, réztömítések. Az iparban, az autógyártásban, hidraulikus emelőknél, szivattyúknál használhatók például, de mindenki ismeri a vízcsapnál használatos O gyűrűket is.

- Mit tömít a tömítő?
- Hézag lezárására szolgál, hogy a folyadék, a levegő, a gáz ne szivárogjon ki, vagy a forgótengelyeknél, hogy a kenőanyag ne jöjjön ki a motortérből. Vannak álló tömítések, amikor két álló teret kell tömíteni, de ha valamelyik elem mozog, akkor dinamikus tömítésről beszélünk. Nagyon fotos a tömítés anyaga, hogy mindig a megfelelő területre, a megfelelő anyagfajtájú tömítést válasszunk, pl. forró gőzhöz, olajhoz. Az is számít továbbá, hogy pl. az olajnak milyen a minősége, mert úgy kell tömítőanyagot választani.

- Milyen képzettséget, műszaki hátteret igényel Önöktől a cég jó működtetése?
- Műszaki hátterünk a számítógépes nyilvántartás, az elektronikus katalógus és a számítógépes tömítés-kiválasztás. A dolgozóink is természetesen műszaki végzettségűek.

- Milyen típusú cégekből áll a vevőkörük?
- Az ipar minden területéről vannak vevőink. Ezenkívül nagyon sok viszonteladó kereskedővel állunk kapcsolatban. A forgalmunkat tovább kívánjuk növelni, ezért bővíteni szeretnénk viszonteladóink körét. Csak így van biztosítva, hogy vevőink a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban juthassanak hozzá a termékekhez. Mi segítünk a műszaki kérdésekben közvetlenül a vevőknek és a viszonteladó partnereknek is. Rendelkezésükre tudunk bocsátani műszaki leírásokat, katalógusokat is. Különleges szolgáltatásunk, hogy képesek vagyunk a megfelelő tömítést a megfelelő helyre, számítógépes rendszeren keresztül kiválasztani. Ennek a programnak a segítségével, betápláljuk az adatokat, tehát hol mit kell tömíteni és a számítógép kiadja a megfelelő tömítés anyagát, méretét. Ez a szolgáltatás ismereteink szerint máshol nincs meg.

- Mennyire megbízhatóak az Önök által forgalmazott tömítések?
- Nagyságrendekkel megbízhatóbbak, hosszabb élettartamúak, mint az eddig forgalmazott tömítések. Természetesen a minőséget meg kell fizetni, de itt nem a tömítés került sokba, hanem a gépek gyakori szétszerelése, a leállás, a kieső munkaidő. Nem érdemes tartalékot vásárolni belőlük, mert a katalógusméretekből, ami 3500-4000 féle tömítést jelent, mindig van raktáron. Ha speciális méretre van szükség, le tudjuk gyártatni és rövid időn belül szállítjuk is. Természetesen vannak újdonságok is amelyeket a gyártó cég időről időre piacra dob, s amik ezután már Magyarországon is hozzáférhetőek. Minden tömítési kérdésben forduljanak hozzánk bizalommal!

Tevékenységek:

Freudenberg, FST , gumizsinór, karmantyú, Merkel, réztömítés, Simrit, TÖMÍTÉS, csúszógyűrűs tömítés, hidraulika, lengéscsillapító tömítések, motorkerékpár szimering, pneumatika, rezgéscsillapító elemek, szimering

Márkák

DICHTOMATIK, SIMRIT, MERKEL

Telephelyek, elérhetőségek:

1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 14.
Telefon: 06 (1) 269-0996, 06 (1) 301-0906
Mobil: 06 (70) 397-2779, 06 (30) 311-1193
Fax: 06 (1) 302-5361
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat