Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  acélcső tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok: 3

Cégbemutató:

HIDROTEK - Hidraulikus gépek javítása

12 évnyi külföldi tartózkodás, tanulás és munka után 2017-ben úgy döntöttem, hazatérek Magyarországra, és beindítom saját vállalkozásomat. A hidraulikus rendszerekkel Írországban ismerkedtem meg, majd miután Angliában elvégeztem a PIRELLI cég 8 hónapos tanfolyamát, évekig dolgoztam a cég hidraulika szervizében.
Vállalkozásom célja, hogy a kitűnően működö angolszász rendszert Magyarországon is meghonosítsam. Tapasztalataimat az itthoni igényekhez igazítva, de nyugati minőségben és precízitással kamatoztatom.
A HIDROTEK olyan felszerelt mozgóműhellyel rendelkezik, mely garantálja, hogy a meghibásodás helyszínén elvégzi a hidraulikus rendszerek gyors javítását vagy cseréjét. Amennyiben egyedi méretű tömlőre van szükség, annak megrendelését és legyártatását is rövid határidővel vállalom.

HIDROTEK - Hidraulikus gépek javítása

HIDROTEK - Hidraulikus gépek javítása

Tevékenységek:

Munkahenger javítása, Nagynyomású Pumpa Javítása, Tömlők Cseréje, Tömítések, Hidraulikus Olajok, szűrők cseréje, Hidraulikus Acélcső Hajlítás, Kormányszervó Javítása, hidraulikus gépek javítása, hidraulika, hidraulika tömlő, nagynyomású tömlők, helyszínre járás, 0-24 szolgáltatás

Telephelyek, elérhetőségek:

2200 Monor, Szabó Ervin u. 7.
Mobil: 06 (30) 851-5527
Email: 
Email
Weblap: 

Luflo Kft

(Pest megye)

Cégbemutató:

Luflo Kft

LUFLO GALVANPIPE SYSTEM Egy gyors és megbízható megoldás a horganyzott csövek szereléséhez.
Cégünk 1999-ben alakult és 2002. óta működik Kft. formájában, Törökbálinti székhellyel. A Luflo Kft. Magyarországon egyedülállóan gyártja és forgalmazza a tűzi úton horganyzott forrasztható, hegtoldatos LUFLO Galvanpipe System idomokat. Gyártói és forgalmazói tevékenységünk mellet nagyberuházások teljes körű gépészeti kivitelezését is vállaljuk. A cégalapítás óta eltelt évek során cégünk folyamatosan bővülő ügyfélköre a magyar épületgépészetben jelenlévő nagykereskedelmi hálózatokból áll. A Luflo Kft. munkatársai a saját gyártású termékek értékesítésén kívül szakmai tanácsadással, műszaki segítségnyújtással is ügyfelei rendelkezésére állnak. Célunk, hogy hazánkban és Európa szerte szélesebb körben megismertessük, meghonosítsuk a már több mint 20 éves múlttal rendelkező technológiát. Terveink szerint a közeljövőben a szomszédos országok piacán is megjelennek a LUFLO Galvanpipe System termékek.

          Luflo Kft

Tevékenységek:

acélcső, acélcsőszerelés, csőhálózat kiépítés, csőszerelés, építőipar, épületgépészet, épületgépészeti generálkivitelezés, folyadékhűtő, forraszanyag, fűtés, fűtésjavítás, fűtésrendszer kivitelezés, fűtésszerelés, fűtéstechnika, gáz, gáz- és vízszerelés, gázkazán, gázszerelés, gázvezeték javítás, gépészet, horganyzott acélcső, hűtéstechnika, karima, klímaberendezés, klímatechnika, központi fűtés, légkondicionáló , légtechnika, légtechnikai berendezés, patentív, porelszívó rendszer, radiátor, rézcsőszerelés, spinkler szerelés, szabályzó, szaniteráru, szellőztetőrendszer, szerelvény, termosztát, ventilátor, csatornaszerelés, vízszerelés, vízvezeték javítás

Telephelyek, elérhetőségek:

2045 Törökbálint, TT ipartelep 98. ép
Telefon: 06 (1) 424-1701
Fax: 06 (1) 424-1782
Email: 
Email
Weblap: 

Technocraft Hungary Kereskedelmi Kft.

(Budapest XIX. kerület )

Cégbemutató:

Goa sands ruházat.

 

 

Technocraft Hungary Kereskedelmi Kft.

Tevékenységek:

póló, farmer, export, import, ruházati kiskereskedés, ruházati nagykereskedés, acélcső, fonal, munkaruházat

Telephelyek, elérhetőségek:

1191 Budapest, Hunyadi u. 6. Fszt.
Telefon: (1) 280-82-36
Fax: (1) 377-0417
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat