Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Betontörés, Betondarálás Országosan - BETINERT Kft. cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Betontörés, Betondarálás Országosan - BETINERT Kft.

100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk 2012-ben jött létre a Betinert Kft néven, melynek fennállása alatt olyan munkagépeket biztosít a megrendelői részére, amelyek teljes mértékben a vállalkozás tulajdonát képezik.Cégünk számára fontos a környezettudatos gondolkodásmód, ezért 2015-ben szolgáltatási palettánkat bővítettük, melynek keretén belül újabb tevékenységgel -termelő hulladék újrahasznosításával- is elkezdtünk foglalkozni.

Figyelembe véve azt, hogy a hulladéklerakási díjak az elmúlt években megemelkedtek, az ésszerű és átgondolt újrahasznosítás egy beruházás költségeit nagy mértékben csökkentheti. Megrendelőnknek lehetősége van a ledarált anyagokat a helyszínen feltöltésként vagy útalapként felhasználni. Ehhez járulnak hozzá betontörő, betondaráló gépeink,melyeket cégünk 2016-ban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül “Mikro-, kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása pályázaton Európai Uniós támogatás nyert egy darab Red Rhino 7000 betontörő, betondaráló gépre, mellyel lehetőség nyílt a hulladék-újrahasznosítási (betontörés, betondarálás) tevékenység elindulásához és ezáltal a cég piaci árbevétele és versenyképesség növelésére.

Nem csak cégeknek, magánszemélyeknek is lehetőségük van ezen gépek bérlésére.

Vállalkozásunk betondarálással, betontöréssel, épületbontással, gépi földmunkával és építési bontási hulladék újrahasznosításával foglalkozik

Cégünk rendelkezik traktorkotró, gumikerekes forgókotró, mini kotró-rakodó gépekkel, melyeket kedvező áron kínálunk bérbeadásra gépi földmunkához. Használja ki minőségi gépeink erejét akár tereprendezéshez, akár háztáji földmunkához! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje kedvező, személyre szabott árajánlatunkat!

Betontörés, Betondarálás Országosan - BETINERT Kft.

Tevékenységek:

betontörés, betondarálás, sziklák törése, terméskő törés

Telephelyek, elérhetőségek:

2336 Dunavarsány, Kökény köz 2.
Mobil: 06 (30) 218-6556
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat