Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Nyílászáró beépítés, forgalmazás cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Nyílászáró beépítés, forgalmazás

Cégünk az ország egész területén fejti ki tevékenységét és örömmel áll megrendelői rendelkezésére. Szakembereink több mint 10 éves széleskörű és magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a nyílászáró kereskedelem, tanácsadás területén.

Munkatársaink szakértelemmel állnak rendelkezésre, munkájukat gondos odafigyelés és precizitás jellemzi, hogy az igényeidnek megfelelően a legkiválóbb megoldásokat tudják biztosítani.

Szolgáltatásaink elsősorban a nyílászáró kereskedelemre irányulnak. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatóak a műanyag, valamint az alumínium nyílászárók, garázskapuk, valamint a nyílászárók elengedhetetlen, minden igényt kielégítő tartozékai, a redőnyök és a szúnyoghálók, valamint a különböző párkányok és könyöklők is.

Szolgáltatásaink:

  • Nyílászáró beépítés, csere
  • Nyílászáró javítás, beállítás
  • Nyílászáró gyártás, szállítás

A fő profilunk a nyílászárók gyártása, beépítése és javítása, de emellett árnyékolástechnikával és garázskapuk kivitelezésével is foglalkozunk.

Nyílászáró beépítés, forgalmazás

Nyílászáró beépítés, forgalmazás

Nyílászáró beépítés, forgalmazás

Nyílászáró beépítés, forgalmazás

Tevékenységek:

nyílászáró beépítés, forgalmazás, nyílászáró csere, nyílászáró javítás, nyílászáró beállítás, nyílászáró szállítás, árnyékolástechnika, garázskapuk, , redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, könyöklők, műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó, nyílászáró gyártás

Telephelyek, elérhetőségek:

1172 Budapest, Cinkotai út 22-26.
Mobil: 06 (70) 546-2671
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat