Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  Raklap Vétel Eladás Pest megye cégnévre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Raklap Vétel Eladás Pest megye

(Budapest XVII. kerület)

Cégbemutató:

Raklap Vétel Eladás Pest megye

A System Trade Kft. több évtizedes magyarországi és más kelet-közép-európai piacokon szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik raklapgyártás, raklapvétel és -eladás, raklapmenedzsment területén. 
Cégünk nem csupán raklapvétellel és -eladással foglalkozik. Komplett szolgáltatást nyújtunk partnereink számára, levéve a terhet a vállukról a raklappal kapcsolatos valamennyi adminisztrációs, logisztikai, raktározási feladattal kapcsolatban.
Célunk a logisztikai folyamatok költséghatékonnyá, átláthatóvá és ellenőrizhetővé tétele. Számos, jelentős költségmegtakarítást elérő, hazai és nemzetközi projektben vettünk már részt.

Egész Magyarországot lefedő kapcsolati hálózatunkon és együttműködési megállapodásainkon keresztül garantálni tudjuk az ország bármely részén a biztonságos és kiszámítható raklapellátást, szolgáltatást, logisztikát.

Raklap Vétel Eladás Pest megye

 

Tevékenységek:

EU raklap, raklap eladás, raklap eladás Pest megye, raklap menezsdment, raklap vásárlás Pest megye, raklap vétel, raklap vétel Pest megye, Raklapgyártás, raklap vásárlás

Telephelyek, elérhetőségek:

1171 Budapest, Pesti út 484/B
Mobil: 06 (30) 641-5000
Email: 
Weblap: 
5600 Békéscsaba, Felsőnyomás tanya 253., 0793/27 hrsz.
Mobil: 06 (30) 641-5000
Email: 
Weblap: 
3903 Bekecs, Tűzoltó u. 21. (belterület 729/4.hrsz.)
Mobil: 06 (30) 641-5000
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat