Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  autókölcsönző Cegléd tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Autókölcsönző Cegléd

2001 óta foglalkozunk autók bérbeadásával családi vállalkozásban. Folyamatosan változó kínálatunk különböző kategóriájú személyautókból, kisteherautókból és kisbuszokból áll. Minden területet próbálunk lefedni, így az ön igényeinek megfelelően választhat kínálatunkból. Kocsiparkunkat kizárólag leinformálható, megbízható ügyfelek részére tartjuk fenn. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a gépkocsijaink műszaki és esztétikai állapotára, amit a típus választáson kívül a rendszeres gondos karbantartással érünk el. Autóink az idénynek megfelelő gumigarnitúrával vannak felszerelve. Így a járműveink hosszabb külföldi utak megtételére is alkalmasak és igénybe vehetőek!

Célunk, hogy minden alkalomra az Ön számára a legjobban megfelelő jármű álljon rendelkezésére megfizethető áron. Szeretnénk, ha a munkájában vagy szabadidejében a távolság már nem lenne akadály.

Autókölcsönző Cegléd

 

Tevékenységek:

, autókölcsönző Cegléd, bérautó Cegléd, kisbusz kölcsönzés Cegléd, kisteherautó kölcsönzés Cegléd, mikrobusz kölcsönzés Cegléd, személyautó kölcsönzés Cegléd, autó bérbeadása Cegléd, autókölcsönzés Cegléd

Telephelyek, elérhetőségek:

2700 Cegléd, Mizsei út 27.
Mobil: 06 (30) 371-7665
Email: 

Kapcsolat