Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  dietetika tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Gyomor-vastagbéltükrözés altatásban, fájdalommentesen - Gasztrocentrum

Gasztroenterológia.
Szívvel, Lélekkel. Önért.

A Budai és a Pesti Gasztroenterológiai Centrum megnyitásával számomra egy álom vált valóra: olyan környezetet teremtettünk, ahol a pácienseinket családias hangulatban, odafigyeléssel és magas szakmai színvonalon tudjuk ellátni. 
 Igényes és modern rendelőinkben a kivizsgálás, gyógyítás és hosszú távú gondozás egyaránt feladatunk. Tapasztalt és elismert kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy a segítségért hozzánk fordulók bizalmát megháláljuk. Komplex szemlélet vezérelt a csapatunk összeállításánál: dietetikus, pszichológus és sebész kolléga segíti munkánkat, csapatunkban gyermek-gasztroenterológus is dolgozik. Széles körű labordiagnosztikát,  ultrahang vizsgálatokat, valamint az úgynevezett funkcionális vizsgálatokat is végzünk. Az altatásos vizsgálatok a páciensek számára fájdalommentesek és kíméletesek. Hisszük, hogy a komplex szemlélet, a folyamatos megújulás, a betegközpontú hozzáállás és az empatikus megközelítés pácienseink elégedettségére válik, hiszen nálunk ők az elsők.

Szeretettel várjuk Önöket rendelőnkben!

 

Tevékenységek:

, dietetika, Gasztrocentrum, Gyomortükrözés altatásban, Hepatológia, proktológia, Pszichológia, sebészet, Vastagbéltükrözés altatásban, gasztroenterológia, Gasztroenterológia Budapest, Gyermek gasztroenterológia

Telephelyek, elérhetőségek:

1117 Budapest, Fehérvári út 82. I.emelet, 4.ajtó
Mobil: 06 (20) 410-1926, 06 (20) 387-6072
Email: 
Weblap: 
1133 Budapest, Kárpát utca 62-64. (Helia Thermal Hotel)
Mobil: 06 (20) 536 4156
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat