Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  hőhídmentes szigetelés tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cellulóz szigetelés

(Bács-Kiskunmegye)

Cégbemutató:

Cellulóz szigetelés

Rábai László vagyok, ingatlanértékesítő.

Ezt a technológiát 2005 elején fedeztem fel egy amerikai üzleti utazásom során és úgy gondoltam, hogy ez egy elég érdekes koncepció, pár év kutatás után, 2011 -ben egy Németországi utazásom során megvásároltam az első gépemet. Saját építésű házakan használtam először, a számlák magukért beszélnek, mert ez egy innovatív és kifejezetten hasznos megoldás. 4 éve kezdtem el szigetelni másoknak is, egyre többen kezdtek megkeresni miután az ügyfeleim meséltek az ismerősöknek és barátoknak a Cellulózos szigetelésről.
Amit tudni kell a cellulóz szigetelésről, hogy rendkívül jó hőszigetelő, mivel ez különféle természetes anyagokkal kezelt újrahasznosított papírdarálék, illetve a rágcsálóknak nem nyújt semmi féle táplálékot így nem is költöznek bele, könnyen eljuttatható nehezen elérhető helyekre is és általában egy nap alatt készen van egy normál méretű családi ház, illetve hulladék nélkül, lakott házaknál szinte koszolásmentesen végezhető a munkálat.

A hőmegtartási képessége az eddigi megoldásokhoz nem fogható, télen meleg, nyáron hűvös van a házban, nem utolsó sorban a számlákon is látszódik a különbség!

Kedvező áron dolgozunk.
Amennyiben érdekeli ez a fajta szigetelés, kérem bátran keressen!

Cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

Tevékenységek:

szigetelés, , cellulóz szigetelés, cellulóz szigetelés Budapest, cellulóz szigetelés Pest megye, cellulóz szigetelés Fejér megye, cellulóz szigetelés Székesfehérvár, cellulóz szigetelés Veszprém, cellulóz szigetelés Veszprém megye, cellulóz szigetelés Győr, cellulóz szigetelés Győr-Moson-Sopron megye, cellulóz szigetelés Sopron, cellulóz szigetelés Pécs, cellulóz szigetelés Baranya megye, cellulóz szigetelés Debrecen, cellulóz szigetelés Hajdú-Bihar megye, cellulóz szigetelés Szeged, cellulóz szigetelés Csongrád megye, cellulóz szigetelés Miskolc, cellulóz szigetelés Borsod-Abaúj-Zemplén megye, fújható szigetelés, hőhídmentes szigetelés

Telephelyek, elérhetőségek:

6000 Kecskemét, Izsáki út 31.
Mobil: 06 (30) 820-9192
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat