Szaknévsor Online

Keresés eredménye:  bérautó tevékenységre

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Megye
Helység
Minősítés

Találatok:2

Cégbemutató:

Autókölcsönző Cegléd

2001 óta foglalkozunk autók bérbeadásával családi vállalkozásban. Folyamatosan változó kínálatunk különböző kategóriájú személyautókból, kisteherautókból és kisbuszokból áll. Minden területet próbálunk lefedni, így az ön igényeinek megfelelően választhat kínálatunkból. Kocsiparkunkat kizárólag leinformálható, megbízható ügyfelek részére tartjuk fenn. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a gépkocsijaink műszaki és esztétikai állapotára, amit a típus választáson kívül a rendszeres gondos karbantartással érünk el. Autóink az idénynek megfelelő gumigarnitúrával vannak felszerelve. Így a járműveink hosszabb külföldi utak megtételére is alkalmasak és igénybe vehetőek!

Célunk, hogy minden alkalomra az Ön számára a legjobban megfelelő jármű álljon rendelkezésére megfizethető áron. Szeretnénk, ha a munkájában vagy szabadidejében a távolság már nem lenne akadály.

Autókölcsönző Cegléd

 

Tevékenységek:

, autókölcsönző Cegléd, bérautó Cegléd, kisbusz kölcsönzés Cegléd, kisteherautó kölcsönzés Cegléd, mikrobusz kölcsönzés Cegléd, személyautó kölcsönzés Cegléd, autó bérbeadása Cegléd, autókölcsönzés Cegléd

Telephelyek, elérhetőségek:

2700 Cegléd, Mizsei út 27.
Mobil: 06 (30) 371-7665
Email: 

Autóüveg Soós

(Budapest IV. kerület)

Cégbemutató:

Cégünk 1995-ben alakult Édes Élet Bt névvel, hogy a hazai piacon jelentős szerepet vállaljon a szélvédőüveg kavicsfelverődések, repedések és fényszóróüvegek illetve fűtőszálak és csatlakozók javítása és cseréje terén. Minden fajta és típusú személygépkocsi, autóbusz, tehergépkocsi, munkagép és hajó üvegezését vállaljuk. Zártteherautó átalakítását fix illetve mobil üvegekre. Munkagépeknél a síküveg pótlását ragasztott biztonsági vagy edzett üvegekkel végezzük és egyedi gyártással is foglalkozunk. Elsőszélvédőket gyári vagy a gyári beszállítók által szállított utángyártott üvegeket forgalmazzuk illetve az eredeti alkatrészekkel egyenértékű minőségi szélvédők kerülnek beépítésre.Teljeskörű CASCO ügyintézést vállalunk szélvédőüveg cseréje esetén.
Növekvő forgalmunk és ügyfeleink igényesebb kiszolgálása érdekében nyitottuk meg új műhelyünket a IV.ker Váci út 85-87 szám alatt (VÁC felé a TUNGSRAM és a FÓTI út között). A 400 m2-en 8 autó beállására alkalmas 200 m2 fedett parkolóban autóüvegező, szélvédőjavító valamint autó és épületüveg fóliázó szakműhelyünket a -val közös üzleti alapokra építjük, mely magas színvonalú és igényesen kialakított szervízünkbe tapasztalt, hozzáértő szakemberek kitüntetett figyelemmel várják ügyfeleinket.

Autóüveg Soós

Autóüveg Soós 1258

Tevékenységek:

bérautó, fényszóró felújítás, golyóálló üveg, gravírozás, klímatisztítás, klímatöltés, szélvédő bevonat, veterán autó üvegezése, autóbusz, autóüveg beépítés, Autóüveg forgalmazás, autóüvegezés, CASCO ügyintézés, csatlakozók, csere, edzett üvegek, elsőszélvédő, fényszóróüveg, Fűtőszálak, fűtőszáljavítás, gyári üveg, hajó üvegezés, javítás, kavicsfelverődés, munkagép, ragasztott biztonsági, repedés, szélvédő, szélvédőcsere, szélvédőjavítás, személygépkocsi, tehergépkocsi, utángyártott üveg

Telephelyek, elérhetőségek:

1044 Budapest, Váci út 85-87.
Telefon: (1) 370-8385
Mobil: (30) 940-0211 Munkafelvétel: 06 (30) 940-0299
Fax: (1) 370-8385
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat